Το Δ’ Σ. Σ τίμησε τον Άγιο Γεώργιο, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, ποιοι παραβρέθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Γιορτάστηκε με κάθε Τιμή και Σεβασμό την Κυριακή 23 Απριλίου ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης του Στρατού Ξηράς στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη, στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Ο Στρατηγός Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Κωνσταντάκος Δημόκριτος οικοδεσπότης της εκδήλωσης, με ιδιαίτερη λαμπρότητα υποδέχτηκε τη θρησκευτική και πολιτική ηγεσία της περιοχής και τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Στη δοξολογία που χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κκ. Παντελεήμων, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης, ο  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθη κ. Ιωάννη Αραμπατζής, ο Λιμενάρχης Π. Λάγος κ. Ευάγγελος Σακκόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης  Γιάννης Σπυριδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αβδήρων Φίλιππος Μαλουσάρης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Ειρήνη Χαριτωνίδου, ο Πρόεδρος των συνταξιούχων αστυνομικών Φάνης Καραμπιπέρης  κ.’α.  

  • Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την είσοδο της σημαίας και τη Δοξολογία.

Μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του στρατοπέδου  και την απόδοση τιμών,  αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ. Ακολούθησε ξενάγηση στην έκθεση στρατιωτικού υλικού από τις μονάδες της 25ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με μίνι δεξίωση.

*Οι φωτογραφίες είναι του  εξαιρετικού  Φάνη Καραμπιπέρη, επί χρόνια συνεργάτη μας στις αθλητικές μας σελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου