Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Κυριακή η Ανθοκομική Έκθεση 2023 στο Κουτσό Δήμου Αβδήρων - Παρών και ο Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με υπέροχα χρώματα και… αρώματα λουλουδιών,  πλημμύρισε το πρωί της Κυριακής (23/04) το Κουτσό, του Δήμου Αβδήρων Ξάνθης, με αφορμή την Ανθοκομική Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του οικισμού.

Την μεγάλη γιορτή των λουλουδιών διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού «Άγιος Γεώργιος» από τις 9:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή και την γιορτή του Πολιούχου του Οικισμού..

Δεκάδες γλάστρες με πολύχρωμα λουλούδια τοποθετήθηκαν στο κέντρο του οικισμού, με τους πολίτες να συρρέουν προκειμένου να προμηθευτούν φυτά και λουλούδια και να υποδεχθούν όλοι μαζί την άνοιξη.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την στήριξη σας! Μόνο χαμόγελα γέμισε το χωριό μας σήμερα και χρώματα» σημειώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσού στο σύντομο ευχαριστήριο που εξέδωσε για τη δράση.

Το παρών στην ανθοκομική έκθεση έδωσε και ο εορτάζων Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης που βρέθηκε στον οικισμό για να στηρίξει την εκδήλωση αλλά και να συγχαρεί τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου για την δράση τους




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου