ΔιαφήμισηΕίστε επαγγελματίες και θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας; Μέσω του On Air Media Group στο οποίο ανήκει και η ηλεκτρονική εφημερίδα Kralnews.gr, έχετε τη δυνατότητα να προβληθείτε με διάφορους τρόπους.

Μέλη του On Air Media Group είναι 9 ραδιοφωνικοί σταθμοί και 2 ηλεκτρονικές εφημερίδες…

Star 88.8 fm
Xanthi Radio Dee Jay 94,6 fm
Metro 97,8 fm (Αλεξανδρούπολη)
Velvet 98.4
Kral 100 fm
Γλέντι 101,1 fm
Legend 101,6 fm
Goal 105.1
Ρυθμός 106 fm
Thrakitoday.com (ηλεκτρονική εφημερίδα)
Kralnews.grΜε τα μέσα που διαθέτουμε επιτυγχάνουμε τη στοχευμένη προβολή της επιχείρησής σας, ανάλογα με αυτό που ζητάτε και σας προτείνουμε το καλύτερο δυνατό.

Πού στοχεύει η διαφήμισή σας;
Η μεγάλη γκάμα ραδιοφωνικών σταθμών του On Air Media Group εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα ακροατών που καλύπτει όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη μουσικής. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε στοχευμένα στο συγκεκριμένο κοινό που θέλετε να απευθύνεται η διαφήμισή σας, ανάλογα με το “προϊόν” που προβάλλεται και εμείς σας προτείνουμε τα κατάλληλα μέσα για να το πετύχετε.

Σε πόσα μέσα θέλετε να προβληθείτε;
Όσο μεγαλύτερο είναι το διαφημιστικό target group, τόσο περισσότερα είναι και τα μέσα στα οποία μπορεί να προβληθεί η επιχείρησή σας. Εκτός από τα διαφημιστικά spot που θα ακούγονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, υπάρχει δυνατότητα προβολής και στην ηλεκτρονική εφημερίδα thrakitoday.com μέσω αποκλειστικών αφιερωμάτων ή banner.

Με ποιο τρόπο μπορείτε να διαφημιστείτε;
Τα διαφημιστικά spot που θα παίζουν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επιλογής σας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους προβολής. Μπορείτε, επίσης, να γίνετε σπόνσορες σε εκπομπές, ένθετα ή ειδήσεις για να ακούγεται το spot της επιχείρησής σας σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Μ’ αυτό τον τρόπο στοχεύετε καλύτερα στο target group που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας της διαφήμισής σας!

Τα διαφημιστικά μας πακέτα περιλαμβάνουν τους εξής τρόπους προβολής:
-Τοποθέτηση banners 
-Article Marketing και Προβολή μέσω αναρτήσεων 
-Ραδιοφωνικά σποτάκια & Διαφημιστικές μακέτες για έντυπη και ηλεκτρονική προβολή*

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ BANNER 
Τοποθετείστε το διαφημιστικό σας banner (σε όποια μορφή εσείς επιθυμείτε) στο πιο έγκαιρο και έγκυρο διαδικτυακό μέσο της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του οποίου η θεματική ύλη αναδημοσιεύεται καθημερινά από το σύνολο των ελληνόφωνων διαδικτυακών μέσων ενώ αποτελεί την πρωτογενή πηγή ενημέρωσης για θέματα της Περιφέρειας ΑΜΘ όλων σχεδόν των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας.

Το banner σας μπορεί να τοποθετηθεί είτε στη κεφαλίδα του ThrakiToday.com ή της Kralnews.gr δίπλα στο λογότυπο της ιστοσελίδας, είτε στη δεξιά στήλη των αναρτήσεων του ThrakiToday.com ή της Kralnews.gr . Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας banner η διαφημιστική ομάδα του On Air Media Group αναλαμβάνει να την κατασκευή του, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την επιχείρησή σας.   


ARTICLE MARKETING 
Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους διαδικτυακής προβολής που περιλαμβάνει την αναφορά των επιχειρηματικών και εμπορικών σας δραστηριοτήτων καθώς και την παράλληλη διασύνδεση του διαφημιστικού περιεχομένου με τη δική σας ιστοσελίδα. 

*ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Επωφεληθείτε από τις προσφορές  και προβάλετε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα ThrakiToday.com στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς ,αλλά και στα Social του On Air Media Group.

Για περισσότερες μεθόδους προβολής απευθυνθείτε στο διαφημιστικό μας τμήμα, στο onairmediagroup@gmail.com τηλ. 2541083922 & 2541026621. Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε, πού στοχεύετε και τι προσδοκίες έχετε. Εξετάζουμε σοβαρά τα δεδομένα και προχωράμε στο σωστό σχεδιασμό της διαφήμισης, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα!Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου