ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: Κατεβαίνω υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κάλεσε δίπλα του τους ενεργούς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Δημήτρης Πέτροβιτς με επίσημη ανακοίνωση το! Τρομερή η απώλεια για τον Χρήστο Μέτιο.

*Στο δρόμο που χάραξε και ο "δικός μας" Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος  Κοντός, ένας από τους πλέον δημοφιλείς πολιτικούς της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου. 

*ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: Μαζί με όσους νιώθουν ενεργοί πολίτες, κατεβαίνω για να βγάλουμε τον Έβρο από τα αδιέξοδα και να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες και αναγκαίες προοπτικές ανάπτυξης.

Την υποψηφιότητά του στις εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε και επίσημα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ίσως ο πλέον δημοφιλής πολιτικός του Έβρου

Συγκεκριμένα σε  σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για την υποψηφιότητά του σημειώνοντας πως ο κύκλος του στην Περιφερειακή αυτοδιοίκηση έχει κλείσει παρά το γεγονός ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα εκτελεί τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου. 

Πρόκειται σίγουρα και μια μεγάλη απώλεια για τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο αφού ήταν ο πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός σύμβουλος Έβρου στις εκλογές του 2019! 

Η δήλωση Δημητρη Πετροβιτς 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης στο Νομό Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς στη δήλωσή του σχετική με την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές αναφέρεται στην μακρόχρονη εικοσιπενταετή πορεία του στα δημοσιογραφικά δρώμενα μέσα από την οποία παρακολούθησε και ανέδειξε όλα όσα απασχολούν το γειτονικό νομό, αλλά και στην απόφασή του να δώσει κάτι παραπάνω στον τόπο του «να παλέψω, όπως τονίζει, μαζί με όσους νιώθουν ενεργοί πολίτες για να βγάλουμε τον Έβρο από τα αδιέξοδα και να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες και αναγκαίες προοπτικές ανάπτυξης. 

Η αποδοχή της –εξαιρετικά τιμητικής- πρότασης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης Γιώργου Παυλίδη, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί: Να δώσει το δικαίωμα σε όλους εκείνους που θέλουν να αγωνιστούν για ένα διαφορετικό αύριο, που πιστεύουν ότι οι διεκδικήσεις μπορούν να κερδηθούν μόνο από ενεργούς και άφθαρτους πολίτες, να τους δώσει το δικαίωμα να συμμετέχουν» Ο κ. Πέτροβιτς αναφέρει πως στόχος του είναι «η πολλή δουλειά, το αποτέλεσμα, η επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν, οι ανατροπές και η διαχείριση που αρμόζει στις απαιτήσεις της κοινωνίας»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου