Τι αποδόσεις δίνουν στοιχηματικές για τις εκλογές σε Δήμους και Περιφέρειας ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Προβάδισμα Μέτιου στην ΑΜΘ 

Σώμα με σώμα στο Δήμο Ξάνθης με Στράτο Κοντό  (2.00) και Μανώλη Τσέπελη (1.75),τρίτος ο Σάββας Μελισσόπουλος (4.00), τέταρτος ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος (15.00 και πέμπτης ο Κώστας Βογιατζής (50.00). Πρόκειται για την μικρότερη διαφορά αυτή του Στράτου Κοντού με τον Δήμαρχο Τσέπελη, σε σχέση με τους άλλους εν ενεργεία Δημάρχους ΑΜΘ! 

«Η κάλπη είναι σαν την έγκυο γυναίκα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγάλει» είχε πει πριν από πολλά χρόνια, ένας εμβληματικός αρχηγός της ελληνικής αριστεράς. Η προσέγγιση αυτή τέθηκε υπό αμφισβήτηση, μερικώς όμως, όταν εμφανίστηκαν στην πολιτική ζωή οι δημοσκοπήσεις. Πλέον υπάρχουν αυτοί που λένε ότι η ορθότητα της περίφημης ατάκας του Χαρίλαου Φλωράκη έχει έναν βασικό «αντίπαλο», τις στοιχηματικές εταιρείες.

Αλγόριθμοι, έρευνες, σύγχρονα εργαλεία μετρήσεων και πληροφορίες, συνθέτουν τα δεδομένα για να βγουν οι «αποδόσεις», που βέβαια στο τέλος θα επιφέρουν κέρδος στις ίδιες τις εταιρείες.

Τρίτη  19/9/23 βλέπουμε για πρώτη φορά, το πολιτικό σκηνικό της Δράμας να αποτυπώνεται επίσημα και μέσα από στοιχηματικές εταιρείες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση των στοιχείων.

Η πιο γνωστή ελληνική εταιρεία η stoiximan.gr έδωσε τις αποδόσεις της για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και για τον δήμο Δράμας. Για την μάχη της περιφέρειας η stoiximan προβλέπει σκληρό ντέρμπι με εξαιρετικά ελαφρύ προβάδισμα του Χρήστου Μέτιου με απόδοση 1,75, έναντι 1,90 του Χριστόδουλου Τοψίδη. 


 Δείτε τις αποδόσεις στο παρακάτω Link:

https://www.stoiximan.gr/sport/politiki/ellinikes-autodioikitikes-ekloges/perifereia-anat-makedonias-thrakis/201728/

Σίγουρα και αυτά τα νούμερα είναι μια «αποτύπωση της στιγμής», γιατί πολλές φορές και οι ίδιες οι στοιχηματικές αλλάζουν τις αποδόσεις τους στην εξέλιξη του στοιχήματος.

Σίγουρα και αυτά τα νούμερα είναι μια «αποτύπωση της στιγμής», γιατί πολλές φορές και οι ίδιες οι στοιχηματικές αλλάζουν τις αποδόσεις τους στην εξέλιξη του στοιχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου