Βόλος: Πρόβατα εισέβαλαν σε θερμοκήπιο και έφαγαν… 100 κιλά κάνναβης!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ενώ ακόμα οι καταστροφές των θανατηφόρων πλημμυρών στην περιοχή της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους, ένας βοσκός βρέθηκε αντιμέτωπος και με ένα επιπλέον αξιοπερίεργο περιστατικό.

Λίγη ώρα αφού είχε βγάλει τα πρόβατά του για να βοσκήσουν έξω από τον Αλμυρό Βόλου, παρατήρησε πως τα ζωντανά του είχαν αρκετά περίεργη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδει το TheNewspaper, το κοπάδι του είχε εισβάλει σε ένα θερμοκήπιο, το οποίο όμως δεν καλλιεργούσε τριφύλλι, αλλά… κάνναβη την οποία τα πρόβατα έφαγαν.

Και όχι λίγο…

Κατέληξαν να καταναλώνουν 100 κιλά κάνναβης!

Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του έχει υποστεί διπλό πλήγμα, αρχικά από τις πλημμύρες και στη συνέχεια από τα πεινασμένα πρόβατα.

  • «Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα.
  • Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής.
  • Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο;
  • Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει.
  • Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης στο τοπικό μέσο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου