Παρών ο Στράτος Κοντός για το Νοσοκομείο Ξάνθης με 15 υποψηφίους του. Άμεσα και οριστική λύση στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης Μαρία Χρηστάκη, αλλά και η δημοφιλής Πόντια γιατρός Αναστασία Αμανατίδου, πνευμονολόγος στο Νοσοκομείο μας, κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο "Η Ξάνθη, Αλλιώς", του Στράτου Κοντού. 

Στην κινητοποίηση για το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/09) στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός, και μέλη της παράταξής του «Η Ξάνθη Αλλιώς».

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο «Η Ξάνθη, Αλλιώς» κατεβαίνουν εκτός από την γραμματεία του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ξάνθη Μαρία Χρηστάκη που προλόγισε την εκδήλωση, τόσο ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Μπάμπης Ευστρατίου που ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές και χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα θερμά, όπως επίσης και η δημοφιλής γιατρός πνευμονολόγος Αναστασία Αμανατίδου. 

Σε σχετικό ενημερωτικό τονίζονται τα εξής: 

Η Ξάνθη Αλλιώς ως υποψήφια δημοτική αρχή παρευρεθήκαμε στη συνάντηση/διαμαρτυρία για το φλέγον ζήτημα του Νοσοκομείου της πόλης μας.

Οφείλουμε να κινηθούμε άμεσα και στοχευμένα για οριστική λύση στο πρόβλημα. Η Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας, στην οποία υπάγεται το Νοσοκομείο Ξάνθης, οφείλει να προασπίσει με κάθε δυνατό τρόπο την εύρυθμη λειτουργία του.

Ως συνδυασμός θα είμαστε αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου