Ανακάτεψε τελικά την τράπουλα ο Στράτος Κοντός, εκπλήσσοντας δυσάρεστα όλους όσους στοιχημάτιζαν υπέρ της μη καθόδου του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Είχαμε γράψει πριν καιρό ότι ο Στράτος Κοντός, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε μα πάνω απ’ όλα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τις οποίες κάναμε λόγω εμπειρίας, θα κατέβαινε ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και πως η ανακοίνωση της καθόδου του δεν θα αργούσε πολύ να δοθεί στη δημοσιότητα. Υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους προσπάθησαν να διακωμωδήσουν τόσο την κάθοδό του όσο και την μακρόσυρτη παραμονή μέχρι την στιγμή που ο ίδιος θα αποφάσιζε να πραγματοποιήσει την πρώτη του ανακοίνωση.

Ο Στράτος Κοντός, λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές και ενώ πολλοί τρέχανε πίσω από την σκιά των υποθέσεων περί καθόδου του ή μη, ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα δίνοντας στη δημοσιότητα μία λιτή ανακοίνωση όπου με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο σκιαγραφεί περιληπτικά την πορεία που θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με ανθρώπους που θεωρούνται κοντινό περιβάλλον του ιδίου, αυτά τα οποία αναφέρει στην επιστολή του, τα πιστεύει ακράδαντα και βάσει αυτών θα πορευτεί, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά.

Αν και νέος σε ηλικία έδωσε ένα καλό μάθημα σε αρκετούς μεγαλύτερης ηλικίας από τον ίδιο, αφού παρά τα όσα αυτοί διέδιδαν, που δεν ήθελαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα την υποψηφιότητά του, ο ίδιος έδειξε πως ακολουθώντας μία συγκεκριμένη τακτική έφτασε στο θεμιτό επικοινωνιακά αποτέλεσμα χωρίς να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι.

Οι εξελίξεις των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Ξάνθης από εδώ και μετά αναμένονται ραγδαίες, αφού την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κοντού θα διαδεχθεί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η ανακοίνωση των υποψηφίων του συνδυασμού του, αλλά και οι προγραμματικές θέσεις με τις οποίες θα πορευτεί μετά τις εκλογές και εφόσον θα είναι ο νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου