ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Εστία κινδύνου για μαθητές και δασκάλους τα Σχολεία και το νηπιαγωγείο του Δροσερού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

«Στα μανταλάκια κρέμασαν τους δημοτικούς συμβούλους που δήθεν δεν ενδιαφέρθηκαν για την παιδική χαρά που ΘΑ φτιάξουν στο Δροσερό. Αυτούς αλήθεια στα μανταλάκια θα τους κρεμάσουν; Υποκρισία!!!»

Εστία κινδύνου για μαθητές και δασκάλους τα τα Σχολεία και το νηπιαγωγείο  του Δροσερού! Καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος και διευθυντής του ενός σχολείου, σχολιάζοντας:

«Στα μανταλάκια κρέμασαν τους δημοτικούς συμβούλους που δήθεν δεν ενδιαφέρθηκαν για την παιδική χαρά που ΘΑ φτιάξουν στο Δροσερό. Αυτούς αλήθεια στα μανταλάκια θα τους κρεμάσουν; Υποκρισία!!»!

-Και το δικό μας ερώτημα… Και η Περιφερειακή διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εύη Στυλιανίδου που κάθε τόσο…εγκωμιάζεις, τι κάνει;

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Δημοτικά σχολεία 15ο και 20ο και 15ο Νηπιαγωγείο

Έτος 2023

-Εστία μόλυνσης και κινδύνου για τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς.

Οι αν-αρμόδιοι κωφεύουν σε όλες τις οχλήσεις μας. Ίσως πρέπει να γίνει κανένα κακό για να δείξουν πόσο πολύ νοιάζονται.

ΥΓ1

Το ότι είναι Ρομά οι μαθητές μας δεν τους αξίζει να προσέρχονται σε ένα χώρο καθαρό και ευπρεπισμένο;

ΥΓ2

Δυστυχώς στην πόλη μας το αυτονόητο πρέπει να γίνει δημόσιο θέμα για να κινητοποιηθούν οι αν-αρμόδιοι. Αρχίζω και μετράω σε πόσο χρόνο θα καταφτάσουν!!

ΥΓ3

Στα μανταλάκια κρέμασαν τους δημοτικούς συμβούλους που δήθεν δεν ενδιαφέρθηκαν για την παιδική χαρά που ΘΑ φτιάξουν στο Δροσερό. Αυτούς αλήθεια στα μανταλάκια θα τους κρεμάσουν; Υποκρισία!!!».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου