Σακίρα: Ζευγάρι με πασίγνωστο ηθοποιό του Χόλυγουντ; Ξεπέρασε τον Πικέ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


«Φουντώνουν» οι φήμες πως η Σακίρα και ο Τομ Κρουζ αποτελούν το νέο «καυτό» ζευγάρι του Χόλυγουντ.

Η Σακίρα, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, μετακόμισε στη Φλόριντα. Η Κολομβιανή σούπερ σταρ βρέθηκε μαζί με τον γιο της, Μίλαν στο GP για τη Formula 1, όπου στην παρέα τους ήταν και ο Τομ Κρουζ.

Στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Λατίνα σταρ συνομιλεί με τον δημοφιλή ηθοποιό σε πολύ θερμό κλίμα, ενώ κάποια στιγμή διακρίνεται και ο 9χρονος γιος της Σακίρα να χοροπηδά ενθουσιασμένος.

Παράλληλα, πριν από λίγες μέρες η Σακίρα βραβεύτηκε για τη συνολική της πορεία στα Billboard Awards, «Women in Latin Music Awards» ως «Γυναίκα της χρονιάς».

Η ίδια εκφώνησε μια συγκινητική ομιλία:

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι» δήλωσε η Κολομβιανή σούπερ σταρ, παραλαμβάνοντας το βραβείο.

«Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός».

Και πρόσθεσε:

«Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ό,τι νομίζουμε.

Είμαστε πιο γενναίες από ό,τι νομίζουμε. Επίσης, πιο ανεξάρτητες από ό,τι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία να αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση από τους άλλους και να ξεχνάει τον εαυτό της… Μου έχει συμβεί αυτό», με την αίθουσα να ξεσπά σε δυνατό χειροκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου