Η ιστορία του Α.Ο.Ξ. συνεχίζεται. – Σε διάλογο οι Παλαίμαχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια


Οι ενέργειες για την ιστορική επανεκκίνηση του ΑΟΞ, ώστε η Ξάνθη να αποκτήσει ξανά ομάδα, προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Ψωμά το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟΞ συγκροτήθηκε πρόσφατα σε σώμα. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν ήδη αρχίσει να ενημερώνουν για τις κινήσεις που γίνονται προκειμένου να δηλωθεί η ομάδα στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ξάνθης σε μια αναγεννητική προσπάθεια και διεργασία.

Ανάμεσα στις πρώτες ενέργειες του νέου Προέδρου του ΑΟΞ ήταν και το να απευθύνει κάλεσμα στον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ για ανοιχτή συζήτηση, με στόχο φυσικά το καλό της ομάδας.

Στο κάλεσμα αυτό οι Παλαίμαχοι ανταποκρίθηκαν θετικά.

  «Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΑΟΞ όπως γνωρίζετε από την ίδρυσή του, ήταν είναι και θα είναι πάντα αρωγός σε οποιαδήποτε κίνηση αφορά την ομάδα μας για την οποία όλοι μας έχουμε δώσει τον εαυτό μας» τονίζει ο Χαράλαμπος Χατζημεστής, Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων ΑΟΞ σε σχετική απαντητική επιστολή του.

  «Αναφορικά με την πρόσκλησή σας, σας γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε είμαστε διαθέσιμοι σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για το μέλλον του Ερασιτέχνη ΑΟΞ όπου και προεδρεύετε. Ο Σύλλογός μας σε γενόμενη συζήτηση θα εκπροσωπηθεί από τους κυρίους Μαζάνη Αντώνιο, Μαραντά Γεώργιο, Μοσχίδη Παναγιώτη και Τσιμπαλα Σπυρίδων. Τέλος όπως αποφασίσατε και μας γνωρίσατε, μετά από ενδοσωματειακές ενέργειες, για την εν λόγω συνάντηση, τους εκπροσώπους σας» προσθέτει ο ίδιος.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου