OnlyFans – Courtney Tillia: «Ο Θεός με έφερε στη γη για να κάνω πορνό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μία … ανίερη ομολογία έκανε σταρ του OnlyFans στην Daily Star, καθώς δήλωσε ότι αισθάνεται πιο κοντά στην πίστη της από τότε που ξεκίνησε την «καριέρα» της, πριν από 7 χρόνια!

Μάλιστα, πιστεύει ότι… ο Θεός την έφερε στη γη για να βοηθήσει να «απελευθερωθούν» και άλλες γυναίκες από τη σεξουαλική τους ντροπή.

Πρόκειται για την Courtney Tillia, η οποία έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην Daily Star, την Κυριακή (23/4).

«Το μήνυμα του Θεού ήταν πολύ σαφές: Είμαι εδώ για να γίνω σταρ πορνό. Αυτός είναι ο τρόπος που Τον υπηρετώ», είπε!

Η Courtney Tillia μεγάλωσε σε σπίτι θρησκευόμενων ως ένα «καλό χριστιανικό κορίτσι», κάτι που, όπως είπε, τελικά την περιόρισε.

Η 36χρονη, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έγινε δασκάλα και εργάστηκε σε καθολικό σχολείο για αυτιστικά παιδιά, αλλά ποτέ δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένη στην χαμηλά αμειβόμενη δουλειά της.

«Πριν εγκαταλείψω τη διδασκαλία, ένιωθα πολύ αποκομμένη από τον εαυτό μου και τον Θεό.

Δεν ήξερα ποιος ήταν ο σκοπός της ζωής μου ή πώς προοριζόμουν να βοηθήσω τους άλλους».

Το 2016, η Courtney Tillia αποφάσισε να εγκαταλείψει τη διδασκαλία και ξεκίνησε έναν λογαριασμό OnlyFans με την υποστήριξη του συζύγου της, Nick.

Η πρώην εκπαιδευτικός αποκάλυψε ότι αρχικά ένιωθε ντροπή για το περιεχόμενο με αξιολόγηση Χ, προτού αρχίσει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί ότι η αυστηρή χριστιανική της ανατροφή ήταν η αιτία της ενοχής της.

Σήμερα, η Courtney Tillia κερδίζει από 20 ως 100.000 δολάρια το μήνα από τους 18.000 πιστούς συνδρομητές της, και συχνά μοιράζεται συναρπαστικά κλιπ στο TikTok και το Instagram, με μια σειρά από διαφορετικά εσώρουχα!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου