Σεξ: Γιατί πολλές γυναίκες προσποιούνται ακόμη ότι έρχονται σε οργασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ασχημα σεξουαλικά νέα για τους άντρες… Δεν θα τους αρέσει, αλλά φαίνεται ότι κάνουν κάποια σημαντικά λάθη στο σεξ…

H Jana Hocking κάθε Δευτέρα βράδυ στον λογαριασμό της στο Instagram ζητά από τους followers της να της στείλουν ένα άκρως κρυφό μυστικό και τoμοιράζεται ανώνυμα με μια σέξι φωτογραφία που ταιριάζει με την ιστορία…

Οι ακόλουθοι μοιράζονται, ιστορίες παράνομων σχέσεων, δεσμούς με άτομα διαφόρων σεξουαλικών προτιμήσεων και πολλές άλλες «πικάντικες» ιστορίες.

«Ένα κοινό θέμα που βρίσκω μεταξύ των γυναικών είναι ότι πολλές από αυτές προσποιούνται οργασμούς— και ξέρω (και καταλαβαίνω) ακριβώς το γιατί…» σημείωσε η γυναίκα.

Βλέπετε, οι άντρες τα κάνουν όλα λάθος!» τόνισε η … σεξολόγος του Instagram.

Παρακολουθήστε οποιαδήποτε σεξουαλική σκηνή σε οποιαδήποτε ταινία και θα δείτε ότι μια γυναίκα έχει οργασμό μόλις ένας άντρας διεισδύσει.

«Ναι, σύμφωνα με τις περισσότερες ταινίες, το μόνο που πρέπει να κάνει ένας άντρας είναι να σπρώξει μια γυναίκα πάνω σε έναν τοίχο ή να πάρει την καθιερωμένη ιεραποστολική θέση, και αμέσως η γυναίκα ουρλιάζει από χαρά» σημείωσε η… ειδικός.

Τι πραγματικά ισχύει

Το θέμα είναι ότι δεν λειτουργεί έτσι στην πραγματική ζωή. Και το σημείο G μας δεν βρίσκεται τόσο γρήγορα. Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με το προκαταρκτικό παιχνίδι.

Για την εισαγωγή και μόνο, χρειαζόμαστε λίγο «ζέσταμα». «Μην μας γδύνετε απλώς και νομίζετε ότι είμαστε έτοιμες…» ανέφερε η γυναίκα. «Πάρτε το αργά, κάντε το διασκεδαστικό» συμβουλεύει τους άντρες.

Αντιμετωπίστε το σώμα μας σαν μια αδάμαστη ζούγκλα που πρέπει να εξερευνηθεί από πάνω προς τα κάτω. Χρησιμοποιήστε τα μάτια και τα αυτιά σας για να δείτε πως θα προχωρήσουμε.

Στην πραγματικότητα, ίσως ξεκινήσουμε κυριολεκτικά από τα αυτιά μας. Διάβασα κάτι τις προάλλες που έλεγε «Το να λέει κάποιος”καλό κορίτσι” προκαλεί κάτι απολύτως βάρβαρο στον εγκέφαλό μου…«Σοβαρά, ξεκινήστε με λόγια – δείχνει εμπιστοσύνη και αφοσίωση» είπε η Jana καθώς το σημείο G δεν βρίσκεται απαραίτητα στο εσωτερικό.

Μιλώντας με μια ομάδα φίλων πρόσφατα, συμφωνήσαμε ότι ο οργασμός πολύ σπάνια προέρχεται με απλή διείσδυση.

Συνήθως προέρχεται από ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο. Τώρα πιάστε ένα στυλό, παιδιά, γιατί μπορεί να θέλετε να γράψετε αυτό: Ξεκινά με «K» και τελειώνει με «Α». Ναι, φίλοι μου, λέγεται κλειτορίδα, και θέλετε πραγματικά να της δώσετε μεγάλη προσοχή.

«Υπάρχει μια πραγματική μελέτη που αποδεικνύει ότι οι γυναίκες χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να έχουν οργασμό» ανέφερε η γυναίκα.

Προτείνει επίσης η ειδικός ότι τα ζευγάρια πρέπει να εξερευνήσουν όλη τη γκάμα ευχάριστων επιλογών για την επίτευξη της κορύφωσης. Για παράδειγμα, στοματική διέγερση ή χρήση εργαλείων ευχαρίστησης.

Τώρα, είναι λογικό γιατί η βιομηχανία των σεξουαλικών παιχνιδιών βγάζει πολλά χρήματα από έναν νέο δονητή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιοχή της κλειτορίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου