Η αποτυχία του πρώτου ραντεβού μπορεί να φέρει επιπτώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια


Κι ενώ φορέσατε τα καλά σας και την πιο ελκυστική διάθεσή σας, οι προσδοκίες σας τελικά διαψεύστηκαν με το χειρότερο τρόπο… Είτε επειδή σας έκανε να βαρεθείτε, είτε επειδή εμφανισιακά δεν ήταν αυτό που περιμένατε, είτε επειδή σας έδειχνε με κάθε τρόπο ότι το ζητούμενό του/της είναι μονάχα να σας ρίξει στο κρεβάτι.

Το ραντεβού σας λοιπόν αποδείχθηκε φιάσκο και αυτό δεν αφήνει αδιάφορο το σώμα σας…

Σύμφωνα με βρετανική διαδικτυακή δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας γνωριμιών eHarmony, απέδειξε ότι ένα «καταστροφικό» ραντεβού έχει ανεπιθύμητες και επικίνδυνες για την υγεία μας επιπτώσεις.

Όπως διαπιστώθηκε σχεδόν το 33% των συμμετεχόντων δήλωσε πως ένιωσε έντονη θλίψη μετά το κακό ραντεβού, ενώ το 23% ότι βίωσε αυξημένο άγχος.

Το στρες αυξάνει τα επίπεδα κορτιζόλης και τεστοστερόνης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, με αποτέλεσμα η μεν πρώτη να οδηγεί σε υπερφαγία, η δε δεύτερη σε ενεργοποίηση των σμηγματογόνων αδένων, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν σπυράκια στο πρόσωπο και εκζέματα στο σώμα.

Τέλος, ένας στους επτά δήλωσε πως πλέον αποφεύγει να γνωρίζει καινούργια άτομα, ύστερα από την άσχημη αυτή εμπειρία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου