ΤΑΣΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ: Είστε τραγικοί όλοι στο Δήμο Ξάνθης και στη ΔΕΥΑΞ! Χωρίς νερό το Λυκοδρόμιο Σταυρούπολης μέσα στο Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Πάτε καλά; Από το προηγούμενο Σάββατο στον οικισμό Λυκοδρομίου Σταυρούπολης, που αυτή την στιγμή λόγω Πάσχα είναι όλα τα σπίτια γεμάτα, μας έχετε αφήσει δίχως νερό. Είστε το λιγότερο που μπορώ να πω τραγικοί. Πάτε καλά; Μια εβδομάδα τώρα παρακαλάμε να φτιάξετε τη βλάβη. Το επόμενο σπίτι μας θα το χτίσουμε στο Δροσερό πάντως κύριε Τσέπελη

Χωρίς νερό έμεινε μέσα στο Πάσχα το Λυκοδρόμιο, του Δήμου Ξάνθης, με τους κατοίκους να σπεύδουν να εκφράσουν την οργή αλλά και την αγανάκτησή τους καθώς όπως τονίζουν πρόκειται για ένα διαχρονικό πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί.

Μάλιστα, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για αδιαφορία αλλά και ολιγωρία από πλευράς των υπευθύνων, τονίζοντας πως νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας με ευθείες βολές κατά του Δήμαρχου Τσέπελη αλλά και κατά του Πρόεδρου της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη! Και κυρίως για το ανύπαρκτο έργο τους, αφού είναι μόνο...λεζάντες και φωτογραφίες!

«Τι πρόβλημα υπάρχει άραγε στο Λυκοδρόμιον Ξάνθης; Μήπως περνάει κάτι από το μυαλό σας; Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι δεν έχουμε νερό Πασχαλιάτικα. Άντε καλέ, εμείς εδώ έχουμε ανθρώπους που μας νοιάζονται, εμείς έχουμε δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που ότι λένε,  χτυπάνε το χέρι τους και το κάνουν! Σαν δεν ντρέπονται λίγο. Έλεος πια με το πρόβλημα αυτό! Κάθε χρόνο τα ίδια, χρόνια τώρα! Αυτοί, λοιπόν, οι υπεύθυνοι κύριοι (λέμε τώρα) ας έρθουν στη θέση μας και τότε να δούμε τι θα έκαναν και τι θα έλεγαν για τους ιθύνοντες. Τέλος, έχω να πω πως μόνο ένας ενδιαφέρεται και αυτός είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταυρούπολης Ξάνθης (Ξάνθη-Μπροστά)  και Πρόεδρος του Τοπικού Τάσος Συμεωνίδης. Θέλουμε νερό, είναι απαραίτητο!» τονίζει κάτοικος του οικισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είστε τραγικοί όλοι στο Δήμο. Αν έχετε έστω και λίγη συνείδηση δηλώστε παραίτηση ΤΩΡΑ. Από το προηγούμενο Σάββατο στον οικισμό Λυκοδρομίου ,που αυτή την στιγμή λόγω Πάσχα είναι όλα τα σπίτια γεμάτα, μας έχετε αφήσει δίχως νερό. Είστε το λιγότερο που μπορώ να πω τραγικοί. Πάτε καλά; Μια εβδομάδα τώρα παρακαλάμε να φτιάξετε τη βλάβη. Όλος ο οικισμός είναι έξαλλος με την αδιαφορία σας και την αναισθησία σας. Ο αντιδήμαρχος Σταυρούπολης που ήταν ενήμερος από την Δευτέρα για το πρόβλημα, μας είπε ότι έρχονται νερά στη δεξαμενή με βυτίο, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, ωστόσο δεν κρατάει η ροή στη βρύση ούτε ένα τέταρτο. Μετά ούτε σταγόνα. Ας ενημερωθεί και ο κύριος Τσέπελης για αυτή την κατάντια. Το επόμενο σπίτι μας θα το χτίσουμε στο Δροσερό πάντως κύριε Τσέπελη» τονίζει άλλη κάτοικος της περιοχής.

«Μεγάλη Παρασκευή και από τα ξημερώματα διασχίζουμε το δίκτυο Λυκοδρομίου για να βρεθεί το πρόβλημα. Βροχή αέρας στη μέση του πουθενά. Μετά από αρκετή ώρα εντοπίστηκε το σπάσιμο-βούλωμα. Αναμένουμε για την αποκατάσταση» τονίζει από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Τοπικής Σταυρούπολης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΞΑΝΘΗ ΜΠΡΟΣΤΑ και υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης τον Σάββα Μελισσόπουλο,  Αναστάσιος Συμεωνίδης σε ανάρτησή του στα social media.

  • -Δήμαρχος Τσέπελης! Λεζάντες, "ρετουσαρισμένες" φωτογραφίες, κουστούμια,  τακούνια και έργο...μηδέν! Και το καλύτερο...
  • Το επόμενο σπίτι μας θα το χτίσουμε στο...Δροσερό (!) κύριε Τσέπελη! Λένε οι κάτοικοι Σταυρούπολης με σημασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου