Από τα μάτια μιας Γυναίκας: Πως είναι ο τέλειος άντρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Οι γυναίκες έχουν βαλθεί να αποδείξουν πως δεν είναι τόσο «εξωγήινα» πλάσματα όσο πιστεύουμε, ούτε τόσο απαιτητικές ως προς τα… προσόντα του άντρα που θα επιλέξουν να έχουν στο πλευρό τους. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει νέα έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία.

Οι επιστήμονες, ζήτησαν από ένα σύνολο straight γυναικών να περιγράψουν πώς ακριβώς ονειρεύονται τον «τέλειο» άντρα και ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που τους τραβούν την προσοχή στα αρσενικά που βλέπουν στο δρόμο. Οι γυναίκες μας ξάφνιασαν ευχάριστα με τις απαντήσεις τους, με τα αποτελέσματα να είναι σαφώς μη αναμενόμενα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 72% των ερωτηθέντων γυναικών δήλωσαν πως ονειρεύονται το «αγόρι της διπλανής πόρτας» και όχι το σούπερ κορμί για το οποίο πασχίζουν οι άντρες στην προσπάθειά τους να γίνουν πιο επιθυμητοί. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες «έχτισαν» τον ιδανικό εραστή με το πρόσωπο του Τζέιμς Κορντέν, τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι, τα χέρια του Πάντι ΜακΓκίνες, τον κορμό του Μπεν Κοέν και τα πόδια του Τζόναθαν Ρος.

Οι άντρες από τη μεριά τους θεώρησαν πως οι γυναίκες προτιμούν τα αρσενικά πιο χολιγουντιανού στυλ και όταν ρωτήθηκαν για το πώς πιστεύουν πως εκείνες θα παρουσίαζαν το ιδανικό μοντέλο, δημιούργησαν κάτι εντελώς έξω από τα γυναικεία στάνταρντ.

Εκείνοι παρουσίασαν τον άντρα που «τρελαίνει» τις γυναίκες με το πρόσωπο του Τζεράρντ Μπάτλερ, τα μαλλιά του Τζάστιν Μπίμπερ, τα χέρια του Χιου Τζάκμαν, τον κορμό του Ντέιβιντ Γκάντι και τα πόδια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως θα παρατηρήσετε, οι δύο φιγούρες απέχουν κατά πολύ μεταξύ τους. Μήπως τελικά τις έχουμε παρεξηγήσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου