Γιατί η υποψηφιότητα της Μαίρης Τσιακίρογλου, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Ξάνθης, έγινε αποδεκτή από την κοινωνία;

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Γιατί η υποψηφιότητα της Μαίρης Τσιακίρογλου, στο ψηφοδέλτιο  της ΝΔ Ξάνθης, έγινε αποδεκτή από την κοινωνία;


Είναι γεγονός πώς από την πρώτη στιγμή που επίσημα έγινε πρόταση από τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στην Μαίρη Τσιακίρογλου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, η κοινωνία της Ξάνθης την αποδέχθηκε και θεώρησε την υποψηφιότητά της ως φυσικό επακόλουθο της πορείας της.

Είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι μέχρι σήμερα, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαίρη Τσιακίρογλου, δεν ασχολήθηκε ποτέ με την ενεργό πολιτική. Πώς λοιπόν έγινε αποδεκτή η παρουσία της στον πολιτικό στίβο και μάλιστα, στον Εθνικό πολιτικό στίβο;


Μπορεί να είναι μία επιτυχημένη επαγγελματίας και επιχειρηματίας, μην ξεχνάμε ότι εκτός από την γνωστή στους Ξανθιώτες επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της πόλης, τα περίφημα «σουτζουκάκια» του Σωτήρη,  που για επτά (7) συν,  δεκαετίες παρουσία της, είναι γνωστή πανελλήνια, η Μαίρη Τσιακίρογλου ασχολείται και με επιχείρηση στο διαδίκτυο και φυσικά είναι πετυχημένη πρόεδρος της ΟΕΒΕ, (Ομοσπονδία Επαγγελματιών  Βιοτεχνών και Εμπόρων) άρα, με την ενεργό πολιτική, δεν ασχολήθηκε και όμως από την πρώτη στιγμή αυτή της η απόφαση, έγινε δεκτή από την κοινωνία της Ξάνθης και όχι άδικα, αφού οι Ξανθιώτες μετρώντας τον πρότερο έντιμο βίο της, πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει για τα προβλήματα του τόπου.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη Μαίρη Τσιακίρογλου,   είναι γνωστή για την κοινωνική, επιχειρηματική και την συνδικαλιστική της δράση, συνδυάζοντας όλα αυτά με την πηγαία ενεργητικότητα και προ πάντων την καλή της διάθεση και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που έγινε άμεσα αποδεκτή η υποψηφιότητά της από την κοινωνία της Ξάνθης.

Είναι δεδομένο ότι οι πολίτες της Ξάνθης, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα πρεσβεύουν, εκτιμούν την Μαίρη Τσιακίρογλου για αυτό ακριβώς που είναι. Καλοπροαίρετη, δραστήρια, δυναμική και μάχιμη για τα συμφέροντα αυτών που εκπροσωπεί.

Δεν είναι τυχαίο που η Μαίρη Τσιακίρογλου έχει την αποδοχή της κοινωνίας, τον σεβασμό, την εκτίμηση και σε όποιους χώρους κινείται προεκλογικά, η ίδια κάνει τον αγώνα της πόρτα – πόρτα, την υποδέχονται με χαρά.

Δεν προέκυψε ξαφνικά και κυρίως προεκλογικά, η αποδοχή της στην κοινωνία


Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, έφτασε σε αυτό το σημείο με πολλά χρόνια πάλης και ζύμωσης με τα προβλήματα της Ξάνθης, τα γνωρίζει, τα χειρίζεται καθημερινά είτε στον προσωπικό είτε στον  επαγγελματικό και συνδικαλιστικό στίβο. Αυτή η δυναμική της και η πρόθεση να φέρει θετικό αποτέλεσμα η δουλειά της – πείσμα – αν θέλετε,  είναι αυτό που επιζητούν οι Ξανθιώτες.

Η Μαίρη Τσιακίρογλου, αν θέλετε, δεν βγήκε στο «μεϊντάνι» μέσα από διαβούλευση, μέσα από «κύκλους» και πολιτικές ζυμώσεις «κεκλισμένων» των θυρών.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Ξάνθη, βγήκε στο «μεϊντάνι», μέσα από την προσωπικότητά της, την πολύ δουλειά και φυσικά την αγάπη της για αυτό που κάνει. Βγήκε με το σπαθί της.

Δεν ήταν παρατηρητής, αλλά ενεργό μέλος.


Είτε ως εργαζόμενη, είτε ως επαγγελματίας, είτε εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες στην Ομοσπονδία αλλά και στο ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο αυτών.

Όλοι οι Ξανθιώτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι για να μεταφερθούν τα προβλήματα στα κέντρα λήψεων αποφάσεων, χρειάστηκε σχεδόν κάθε μήνα 10 με 15 ημέρες και επί σειρά ετών,  να βρίσκεται στην Αθήνα.

Αλήθεια, τι θα την εμπόδιζε, όταν με την ψήφο του Ξανθιώτικου λαού, βρεθεί στα έδρανα της βουλής, να μεταφέρει τα προβλήματα της Ξάνθης και να απαιτήσει λύσεις;

Ποιος πιστεύει ότι δεν θα είναι στην πόρτα των υπουργείων όχι για να φωτογραφηθεί με τους υπουργούς κατά την προσφιλή μέθοδο άλλων εκπροσώπων των Ξανθιωτών προκειμένου «ντεμέκ»,  να δείξουν έργο;

Η Ξάνθη έχει πολλά παραδείγματα από τους μέχρι σήμερα εκπροσώπους της που κατέβαιναν στην Αθήνα, φωτογραφίζονταν με τους υπουργούς και προσπαθούσαν να πείσουν τους Ξανθιώτες ότι παράγουν έργο.


Αυτά ανήκουν στο παρελθών. Οι φωτογραφίες της Μαίρης Τσιακίρογλου θα είναι, αφού ο υπουργός δώσει λύση στα προβλήματα του τόπου.

Και εκείνο που πραγματικά κάνει εντύπωση είναι ότι η Μαίρη Τσιακίρογλου, γίνεται αποδεκτή ακόμη και από αγρότες και ψαράδες του νομού, οι οποίοι της εκθέτουν τα χρονίζοντα προβλήματα της δουλειάς, του μόχθου τους και της αγωνίας τους για το αύριο.

Να γιατί η υποψηφιότητα της Μαίρης Τσιακίρογλου έγινε αποδεκτή από την κοινωνία.

Η ψήφος των Ξανθιωτών πλέον στο πρόσωπό της, δεν έχει να κάνει με κόμματα και χρώματα.

Έχει να κάνει με την Ξανθιώτισσα Μαίρη Τσιακίρογλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου