10 λόγοι για να ψηφίσει κάποιος τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


10 λόγοι για να ψηφίσει κάποιος τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη

Οι εκλογές είναι μία ανάσα δρόμος και οι Ξανθιώτες θα κληθούν να επιλέξουν με την ψήφο τους, ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Βουρβουκέλης. Τον ρωτήσαμε για ποιο λόγο οι Ξανθιώτες να επιλέξουν με την ψήφο τους τον ίδιο για να τους εκπροσωπήσει στην Βουλή.

Ο ίδιος απαντώντας αναφέρει:

“Πιστεύω ότι η επιλογή στο πρόσωπό μου έχει να κάνει με την έμπρακτη και πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά. Γνωρίζω από μέσα τα προβλήματα του τόπου μου και δεν περιμένω να τα γνωρίσω επιδερμικά στη σύντομη προεκλογική περίοδο. Φρόντισα και φροντίζω να αφουγκράζομαι την κοινωνία και να αναζητώ λύση στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου. Θαύματα δεν γίνονται και ούτε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα αγγίζουν πια τους πολίτες, που ζητούν πλέον πράξεις και λύσεις στα μεγάλα προβλήματά τους όπως είναι η ακρίβεια και η ανεργία. Η ψήφος στο πρόσωπό μου λοιπόν, δεν αποτελεί ψήφο σε κούφιες και χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις, αλλά είναι ψήφος σε έναν άνθρωπο που ζει και εργάζεται στο κέντρο της Ξανθιώτικης κοινωνίας, είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, δηλαδή στο πραγματικά προοδευτικό κόμμα της χώρας”.

Στην συνέχεια μετά και την συζήτηση μας, καταγράψαμε δέκα λόγους για τους οποίους ο Ξανθιώτης πρέπει να  εμπιστευθεί την ψήφο του στον Οδυσσέα Βουρβουκέλη.

Ανανέωση: O Οδυσσέας Βουρβουκέλης μπορεί να ανανεώσει το πολιτικό τοπίο και να φέρει νέες ιδέες και προτάσεις στην πολιτική σκηνή, αποφεύγοντας την παραδοσιακή πολιτική προσέγγιση. Να φέρει νέα ενέργεια και δυναμισμό, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση των νέων στα κοινά και προσφέροντας μια ευκαιρία για αλλαγές που θεωρούνται απαραίτητες.

Αλλαγή: Η ψήφος στον Οδυσσέα Βουρβουκέλη μπορεί να αποτελέσει ένα μήνυμα για αλλαγή και ανανέωση, αντιπροσωπεύοντας  φρέσκες ιδέες προκειμένου να  εκπροσωπήσει αυτή την ανανέωση και την αλλαγή που αρκετοί ψηφοφόροι επιθυμούν. Έχοντας βαθιά αγάπη και δέσμευση προς την τοπική κοινότητα είναι πρόθυμος να εργαστεί για την βελτίωση της πολιτικής πραγματικότητας.

Αντιπροσώπευση και κοινωνική δικαιοσύνη: Ως νέος βουλευτής ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης  με ξεκάθαρες θέσεις για την κοινωνική δικαιοσύνη μπορεί να αποτελέσει μία νέα ευκαιρία  για να προωθηθούν θέματα που αφορούν τις κοινωνικές ανισότητες. Να εκπροσωπεί ομάδες ή τομείς που έχουν μείνει χωρίς ουσιαστική εκπροσώπηση στο παρελθόν η αδικήθηκαν από το παρών πολιτικό σύστημα, σε ένα ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας, όπως νέους, γυναίκες, μειονότητες ή άλλες ομάδες που νιώθουν ανεπαρκώς εκπροσωπημένες στην πολιτική σκηνή.

Νέες ιδέες: Μπορεί να υποστηρίξει την υλοποίηση  φρέσκων ιδεών και προτάσεων για τη βελτίωση της κοινωνίας και της πολιτικής του τόπου, προτείνοντας καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις για τη βελτίωση της κοινωνίας και της πολιτικής δράσης.

Νέα προοπτική:  Μπορεί να προσφέρει μια νέα προοπτική αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής πολιτικής σκηνής, ανεβάζοντας τον πήχη και προτείνοντας καινοτόμες λύσεις για τα κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Αγωνία για τα θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες: Ως νέος βουλευτής  μπορεί να επικεντρωθεί στα θέματα που πραγματικά απασχολούν τους πολίτες, εκπροσωπώντας τις απόψεις και τις ανάγκες του εκλογικού σώματος. Να αποτελέσει τη φωνή για τους πολίτες που τον ψηφίζουν και να εκπροσωπεί τις απόψεις, τις ανησυχίες και τις ανάγκες τους, προτείνοντας λύσεις για προβλήματα που είναι σημαντικά σε τοπικό και εθνικό επίπεδο στη Βουλή.

Ενθάρρυνση της ανταγωνιστικότητας: Η εκλογή του Οδυσσέα Βουρβουκέλη μπορεί να ενθαρρύνει την ανταγωνιστικότητα με γνώμονα τις εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε θέματα ανταγωνιστικότητας, οικονομίας, επιχειρηματικότητας και απασχόλησης, προωθώντας πολιτικές που ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της τοπικής οικονομίας υποστηρίζοντας  την καινοτομία, την τεχνολογία και την ψηφιακή μετάβαση. Έχοντας προσανατολισμό προς το μέλλον, δράσεις στον τομέα του περιβάλλοντος, περιβαλλοντικές πολιτικές για την προστασία του φυσικού μας πλούτου και βιώσιμη ανάπτυξη να βρίσκονται πάντοτε σε προτεραιότητα.

Νέοι τρόποι προσέγγισης:  Ως νέος βουλευτής και με την εμπειρία ως Περιφερειακός Σύμβουλος έχει διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης στα πολιτικά ζητήματα και την δυνατότητα να προσφέρει φρέσκες προοπτικές στον τρόπο που λειτουργεί η πολιτική σκηνή σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Εμπειρία και επαγγελματισμός: Αν και νέος, μπορεί και έχει την εμπειρία και τον επαγγελματισμό να προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πολιτικών θεμάτων, ενεργοποιώντας τις τοπικές κοινωνίες στα θέματα που τους απασχολούν.

Εκπροσώπηση των νέων: Ως νέος βουλευτής μπορεί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των νέων γενεών και να προωθήσει θέματα που τους αφορούν όπως η εκπαίδευση, η εργασία και η κοινωνική ενσωμάτωση. Να είναι πιο προσβάσιμος για τους νέους, δίνοντας προτεραιότητα στη ενεργή συμμετοχή τους.

Αυτοί κατά την γνώμη μας είναι οι δέκα λόγοι που παραθέτουμε και που θα πρέπει να αξιολογήσει ο Ξανθιώτης ψηφοφόρος. Ένας ψηφοφόρος, που βαρέθηκε να του χαϊδεύουν τα αυτιά, να τον χτυπούνε απαλά στην πλάτη και μετά … μη τον είδατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου