Ο Μίχογλου, οι “μεταγραφές” και ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στον Δήμο Τοπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πολλά ακούστηκαν, πολλά γράφτηκαν κατά καιρούς για την δυναμική του νυν δημάρχου Τοπείρου αναφορικά με την επανεκλογή του. Μάλιστα όπως μάθαμε ακόμη και στελέχη της παράταξης του  και άνθρωποι που ευνοήθηκαν από τον ίδιο, “συνωμότησαν” με τους πολιτικούς του αντιπάλους προκειμένου να γίνουν “χαλίφηδες” στην θέση του “χαλίφη”

Ο Μίχογλου με την επιλογή ενός πολύ καλού τιμ ειδικών συμβούλων, όχι σαν του Μ. Τσέπελη που κανένας δεν ξέρει που “βοσκάν”,  προχώρησε και αξιοποίησε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των συμβάσεων μέσα στο 2022 ξεκινώντας από το 2021, όχι προεκλογική χρονιά και τα έργα δουλεύονται και οι προμήθεια μηχανημάτων απαραίτητων στην λειτουργία του δήμου έχουν προμηθευτεί.

Μάλιστα κάποιοι τον καυτηρίασαν γιατί λέει είναι έτοιμος να υπαναχωρήσει στο θέμα του ΣΔΑΝΞ και να ξαναπιαστεί στο άρμα του Μ. Τσέπελη. Δυστυχώς για τους βιαστικούς, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Προηγείται το συμφέρων των δημοτών του και αν το συμφέρων των δημοτών του λέει να μην αποχωρήσει από τον ΣΔΑΝΞ, γιατί να το κάνει;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Όσο για τα εκλογικά,  όπως μαθαίνουμε, ο δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου, μέχρι τον Δεκέμβριο ή το αργότερο μέχρι τον Ιανουάριο, θα ξεκαθαρίσει με ποια στελέχη θα πορευτεί για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Μάλιστα, όπως μας λένε οι πηγές μας, κάποια από τα στελέχη του που δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά σε όλα αυτά τα χρόνια που πορεύονται μαζί του, θα δούνε την πόρτα της εξόδου από την παράταξη του.

Όσο δε για τις μεταγραφές από πολιτικά στελέχη που ήταν απέναντι από την παράταξη του στις προηγούμενες εκλογές, ήδη συμπλέουν μαζί του δυναμώνοντας πολύ περισσότερο το την παράταξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου