Μελισσόπουλος: “Είμαστε ενωμένοι και οι τέσσερις και προχωράμε”

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι.

“Είμαστε ενωμένοι και οι τέσσερις και προχωράμε” δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ξάνθης για όλους” Σάββας Μελισσόπουλος στο ερώτημά μας αν επηρεάζει την “κίνηση των τεσσάρων” για κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές (Μελισσόπουλου, Παπαχρόνη, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζη) η παραίτηση του Γιάννη Παπαχρόνη από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

“Ο Γιάννης Παπαχρόνης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος με ανιδιοτέλεια και μεγάλη προσφορά, έχει βοηθήσει από όπου μπορεί τον τόπο μας, στον εθελοντισμό και το γηροκομείο και σε άλλες μορφές δράσης.”

“Είναι μεγάλη μας τιμή”, τόνισε ο κ. Μελισσόπουλος στην πρωϊνή ραδιοφωνική εκπομπή του “Star 88,8 fm”, που ο Γιάννης Παπαχρόνης είναι σε αυτή την ομάδα που πραγματικά προσπαθεί να βγάλει την Ξάνθη από το αδιέξοδο

  • Και συνέχισε μιλώντας για το Γιάννη Παπαχρόνη.

“Είναι απώλεια από το δημοτικό συμβούλιο η παραίτησή του. Ηταν μια διαδικασία πίεσης από διάφορους τομείς και δεν έχει να κάνει καθόλου με τη γενικότερη προοπτική,  εικόνα και σκέψη που έχει για μέλλον της πόλης μας. Τον συνάντησα προχθές και μιλήσαμε. Ο Γιάννης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σ’ ένα στάδιο περισυλλογής, δεν έχει να κάνει με την ένωση των τεσσάρων επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με την προοπτική της κοινής καθόδου μας στις δημοτικές εκλογές το 2023”.

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο κ. Μελισσόπουλος: “Είμαστε ενωμένοι και οι τέσσερις και προχωράμε. Υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα και εργασιακά ζητήματα σε όλους μας, από το περίσσευμα του χρόνου μας προσφέρουμε στο κοινό καλό. Δεν είμαστε επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι. Ετσι πρέπει να αντιμετωπισθούμε.” 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου