Γερμανία: Γιατρός σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του πασπαλίζοντας κοκαΐνη στο πέος του

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ένας κορυφαίος Γερμανός γιατρός, ο οποίος φυλακίστηκε επειδή σκότωσε την παντρεμένη ερωμένη του πασπαλίζοντας κοκαΐνη στο πέος του πριν του κάνει στοματικό σεξ, κλήθηκε να πληρώσει 11.500 λίρες για να καλύψει το κόστος της αποτυχημένης προσπάθειας των γιατρών να σώσουν τη ζωή του θύματος.

Ο χειρουργός δρ Andreas David Niederbichler, 46 ετών, φυλακίστηκε για εννέα χρόνια το 2019 για βιασμό κατά συναυτουργία και σωματική βλάβη που οδήγησε σε θάνατο, αφού ανάγκασε την ερωμένη του, που αναγνωρίστηκε ως Yvonne M., 38 ετών, να πάρει υπερβολική δόση κοκαΐνης που είχε τοποθετήσει στα γεννητικά του όργανα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Niederbichler είχε ισχυριστεί ότι η Yvonne, η οποία πέθανε αφού υπέστη δύσπνοια και κατέρρευσε, γνώριζε ότι είχε βάλει κοκαΐνη στο πέος του πριν του κάνει στοματικό σεξ.

Ωστόσο, ένα γερμανικό δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και τώρα ένας δικαστής στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας αποφάσισε ότι ο Niederbichler πρέπει να καταβάλει 11.500 λίρες Αγγλίας (13.280 ευρώ) στην ιατρική ασφαλιστική εταιρεία IKK Gesund Plus, η οποία πλήρωσε την ιατρική περίθαλψη της Yvonne πριν πεθάνει.

Ο Niederbichler είχε προηγουμένως αρνηθεί να καταβάλει στην οικογένεια της Yvonne αποζημίωση ύψους 25.000 λιρών, με 9.000 λίρες το καθένα να πηγαίνει στον σύζυγο και τον γιο της νεκρής γυναίκας και άλλες 7.000 λίρες στην οικογένειά της για την κάλυψη των εξόδων κηδείας.Δεν ήταν το μοναδικό του θύμα

Η Yvonne δεν ήταν το μοναδικό θύμα του Niederbichler.

Ο πρώην επικεφαλής γιατρός της κλινικής Halberstadt στη Σαξονία-Άνχαλτ νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά άλλες τρεις γυναίκες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Φεβρουαρίου 2018.

Σύμφωνα με την έρευνα, έβαλε επίσης κρυφά κοκαΐνη στα ποτήρια της σαμπάνιας τους, στο κραγιόν τους και στην οδοντόκρεμά τους.

Ο χειρουργός κατηγορήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018, όταν η Yvonne M. πέθανε από υπερβολική δόση αφού έβαλε κοκαΐνη στα απόκρυφα μέρη του κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο Niederbichler καταδικάστηκε το 2019 σε εννέα χρόνια φυλάκισης και στη συνέχεια σε προληπτική κράτηση. Επί του παρόντος υποβάλλεται σε φαρμακευτική θεραπεία.

Ο σύζυγος και ο γιος της Yvonne μήνυσαν τον χειρουργό όταν εκείνος αρνήθηκε να καταβάλει οικονομική αποζημίωση και αρνήθηκε επίσης να καλύψει τα έξοδα κηδείας.

Το ανώτερο περιφερειακό δικαστήριο συμφώνησε πέρυσι με την οικογένεια και ο άνδρας που ονομάστηκε «Γερμανός Κρίστιαν Γκρέι», λόγω των διεστραμμένων σεξουαλικών του φαντασιώσεων, διατάχθηκε να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας.

Η δικαστής Steffi Ewald δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος καταδικάζεται να καταβάλει τα έξοδα κηδείας ύψους 7.337 λιρών, καθώς και επιδόματα επιζώντων στον σύζυγο και τον γιο της αποβιώσασας ύψους 8.581 λιρών ο καθένας».

Ο Niederbichler παρέμεινε σιωπηλός κατά τη διάρκεια της δίκης του, αλλά, αντιμέτωπος με τη νέα αγωγή αδικαιολόγητου θανάτου του χήρου και του γιου της Yvonne, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του για να αρνηθεί ότι είναι υπεύθυνος για το θάνατό της.

Αρνήθηκε επίσης ότι νάρκωσε άλλες τρεις γυναίκες, αφού το δικαστήριο ενημερώθηκε ότι είχε και πάλι τοποθετήσει στο πέος του κοκαΐνη κατά τη διάρκεια στοματικού, κολπικού και πρωκτικού σεξ με τις τρεις γυναίκες μεταξύ 2015 και 2018.

Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild τον περασμένο μήνα, δήλωσε:

«Ναι, υπήρχαν ναρκωτικά. Αλλά δεν νάρκωσα καμία από τις γυναίκες εν αγνοία της.

Έψαχνα για μια “ιδιαίτερη κλωτσιά” και έλαβαν μέρος».

Ο Niederbichler περιέγραψε επίσης την Yvonne ως «έμπειρη» χρήστη κοκαΐνης, η οποία γνώριζε σε τι έμπλεκε.

Μιλώντας για την αρχική του ποινική δίκη, είπε ότι ήταν «λάθος» που παρέμεινε σιωπηλός -μια κίνηση στην οποία είχε προβεί κατόπιν συμβουλής των δικηγόρων του- επειδή αυτό σήμαινε ότι ο δικαστής άκουσε μόνο την αφήγηση των γυναικών για τα γεγονότα.

Είπε στην Bild ότι ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήταν ποινικά ένοχος για την πρόκληση του θανάτου της Yvonne.

Το εφετείο έχει ήδη απορρίψει την υπόθεση και ο Niederbichler δεν έχει παρουσιάσει νέα στοιχεία που θα το ανάγκαζαν να εξετάσει εκ νέου την υπόθεση.

Εργαζόταν ως κορυφαίος πλαστικός χειρουργός

Πριν φυλακιστεί, ο Niederbichler εργαζόταν ως κορυφαίος πλαστικός χειρουργός στο νοσοκομείο Ameos στην πόλη Halberstadt, 60 μίλια έξω από το Ανόβερο.

Το δικαστήριο άκουσε ότι η Yvonne ήταν ασθενής του πριν το ζευγάρι ξεκινήσει να έχει σχέση, η οποία τελικά οδήγησε στον θάνατό της, τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Niederbichler χρησιμοποιούσε επίσης το διαδίκτυο για να συναντά άλλες γυναίκες για σεξ, όπως ειπώθηκε στους δικαστές κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Τρεις άλλες γυναίκες που έκαναν σεξ με τον γιατρό ανέφεραν ότι ένιωθαν ζαλάδα μετά τη συνάντησή τους, ενώ μία από αυτές ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα μετά από ένα ραντεβού.

Μια άλλη ανέφερε ότι λιποθύμησε και υπέστη νευρικές συσπάσεις.

Ο Niederbichler κρίθηκε τελικά ένοχος για διακεκριμένο βιασμό και σωματική βλάβη με αποτέλεσμα το θάνατο και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση.

Έκανε έφεση κατά της ποινής, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Με πληροφορίες από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου