Ο Ορφέας γίνεται ΓΣ Ξάνθη με καθαρό ΑΦΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο le chalet η συγκεντρωση με πρωτοβουλία του Ορφέα Ξάνθης για τη μετονομασία της ομάδας

Στο κάλεσμα του ιστορικού Ορφέα η προσέλευση των Ξανθιωτών δεν κρίνεται  ικανοποιητική

Παραβρέθηκε και  ο αντιδήμαρχος Ξάνθης  κ. Φανουράκης,

Ο Μπάμπης Χατζημεστής  και ο δικηγόρος του κ. Μπρατίδης αναφέρθηκαν στην απόφαση του Ορφέα να μετονομαστεί σε Γ.Σ. Ξάνθη με έμβλημα το Δημόκριτο , παραποιημένο που δεν θα προκαλείται σύγχυση, όπως τόνισαν, θα είναι κάτι το διαφορετικό, μια άλλη οντότητα

Θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, δεν θα έχει  καμία σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη και  τον ερασιτέχνη ΑΟΞ. Μια πεντακάθαρη ομάδα, όπως είπε ο κ. Χατζημεστής, με καθαρό ΑΦΜ και  τη στήριξη της δημοτικής αρχής, δεν θα έχει καμία σχέση με τις οφειλές της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη. Θα αγωνίζεται στο γήπεδο του ΑΟΞ, υπαρχει παραχωρητηριο μέχρι το 2028 δήλωσε.

Η ομάδα ξεκίνησε την  προετοιμασία, δεν εχει ικανό έμψυχο υλικο για να πρωταγωνιστήσει, χρειάζεται 4-5 προσθήκες για να έχει μια αξιοπρεπή  παρουσία στην κατηγορία και να συνεχίζει να ακούγεται η Ξάνθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Χατζημεστής ζήτησε την οικονομική στήριξη και την εγγραφή μελών για να πετύχει το εγχείρημα «Να μη χρεωθώ μόνος μου την επιτυχία ή την αποτυχία. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου προβολή» τόνισε. Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σύντομα στη μετονομασία.

Ο Ορφέας έχει δικό του καταστατικό. Εχει γίνει τροποποίηση αλλαγής  επωνυμίας από Ορφέας Puma σε Ορφέας Ξάνθης και μέχρι 31/12 θα γίνει η αλλαγή σε Γ.Σ ΞΑΝΘΗ.

Το νέο Δ.Σ θα εκλεγεί από τα επικαιροποιημένα σημερινά 25 μέλη του Δ.Σ.

Τα νέα μέλη που θα εγγραφούν  θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι μετά από ένα χρόνο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου