Πρόσκληση για κατάταξη στον Στρατό Ξηράς με τη 2022 ΣΤ/ΕΣΣΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η εγκύκλιος διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με την οποία καλούνται να καταταγούν στον Στρατό Ξηράς με τη 2022 ΣΤ/ΕΣΣΟ κατηγορίες στρατευσίμων.

Οι καλούμενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, καθώς και οι στρατεύσιμοι άλλων κατηγοριών και ανυπότακτοι οι οποίοι οποτεδήποτε έλαβαν αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερόμενα στη διαταγή Σημεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) από 1 μέχρι 4 Νοεμβρίου 2022, ενώ οι λοιποί καλούμενοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερόμενα στη διαταγή ΣΥΠΟ από 7 μέχρι 11 και 14 Νοεμβρίου 2022.

  • Τι πρέπει να προσκομίσουν όσοι κατατάσσονται
  • Οι καλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο ΣΥΠΟ μεταξύ άλλων:

Τα αποτελέσματα μοριακού ελέγχου ανίχνευσης (τεστ PCR) του κορωνοϊού COVID-19, το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών, πριν από την ημερομηνία κατάταξής.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία, με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξης και του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου ταυτοποιητικού στοιχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου