Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεΐμπέκ - Αριστερά η ανάρτηση του τουρκικού προξενείου.
Νέο περιστατικό προκλητικής στάσης μουσουλμάνου βουλευτή, αυτή τη φορά του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του κυβερνώντος κόμματος Τάσος Χατζηβασιλείου, ο Χουσεΐν Ζεΐμπέκ, βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, παρέστη σε συνάντηση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής με «ομογενείς» από την Ξάνθη, ενόψει της εκλογής

Δείτε την ανάρτηση του Τάσου Χατζηβασιλείου


 
Στην επίσημη σελίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, εν όψει εκλογής ψευδομουφτή: «[…] Σήμερα συναντηθήκαμε με ομογενείς μας στον Τόπειρο Ξάνθης […]». Στο κέντρο της φωτογραφίας ο βουλευτής του @syriza_gr Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Η ελληνική κοινωνία περιμένει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο κ. Χατζηβασιλείου είχε καταγγείλει την ανάρτηση του επίσης μουσουλμάνου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν, ο οποίος έκανε λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και κάλεσε τους μουσουλμάνους της Ξάνθης να ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα έναν από τους υποψήφιους ψευδομουφτήδες.

Η Χ. Τρικούπη αντέδρασε έντονα και ο βουλευτής έσπευσε να ανασκευάσει πλήρως με νέα δήλωσή τουόσα είχε πει.

Ωστόσο, η στροφή 180 μοιρών που έκανε δεν φαίνεται να είναι αρκετή, καθώς στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ιδιαίτερα σοβαρό ατόπημα την ανάρτηση στην οποία προχώρησε ο Μπουρχάν Μπαράν, το οποίο δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αποφασίσει αν θα τον διαγράψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου