ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ (Ν.Δ. Ξάνθης): Διπλό το ατόπημα του βουλευτή Μπαράν Μπουρχάν για την εκλογή του «Ψευτομουφτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Μετά το διπλό ατόπημα στο οποίο υπέπεσε με δηλώσεις και ενέργειές του, ο Έλληνας μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Μπουρχάν, μη σεβόμενος την ελληνική νομοθεσία και αμφισβητώντας τη Διεθνή συνθήκη της Λωζάνης, το λιγότερο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι προκλητικός.

        Το άρθρο 156 του ν. 4964/2022 είναι σαφές: ο μουφτής διορίζεται από τον Υπουργό Παιδείας, όπως σαφής είναι και η Διεθνής Συνθήκη της Λωζάνης για τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

        Η δήλωση μεταμέλειας του κ. Μπουρχάν είναι προσχηματική και δεν πείθει διότι οι απόψεις του είναι διαχρονικές μιας και σε δημόσια τοποθέτησή του στις 21 Ιανουαρίου 2021 το ίδιο προκλητικά δήλωσε ότι δεν τον καλύπτει η Συνθήκη της Λωζάνης.

        Επιτέλους ο κ. Ανδρουλάκης ας δεχτεί να ενημερωθεί, τουλάχιστον για τα πεπραγμένα του βουλευτή κ. Μπουρχάν και να πάρει επισήμως θέση. Η δε λαλίστατη κατά τα άλλα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξάνθης, που προσφάτως, μέλη αυτής, με ανακοίνωση στον τοπικό τύπο θεωρούν ότι η Κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα, ας μας απαντήσει, σεβόμενη τους θεσμούς και τη δημοκρατία, ποια είναι η θέση της;

  • Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας
  • Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου