Νέα «κόλπα» Τσέπελη! Επισκέφθηκε τον Συρίγο για "σχολείο" στο Δροσερό για να »αγοράσει» το «βοσκοτόπι» του Τριμίτζιου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Το ίδιο ακίνητο του Εμφιετζόγλου (στο Δροερό), που ο Τσέπελης έστειλε τον γνωστό Φερτούν για να το...αγοράσει ο Δήμος και να το κάνει...τζαμί για τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης Αμέτ Μετε, πήγε στον "κολλητό" του Τριμίτζιου τον Συρίγο για να το...κάνει δημοτικό σχολείο και να εισπράξει ο Δήμος τις 900.000 που του ενέκρινε ο Πέτσας!!!


Προειδοποιήσαμε εδώ και μήνες τον Υφυπουργό Παιδείας, Πρόεδρο στο Ι.Θ.Τ.Π. Άγγελο Συρίγο να είναι «προσεχτικός» στις σχέσεις του με τον «φίλο» του Μεγαλοεργολάβο Στάμο Τριμίτζιο ο οποίος τον συνοδεύει παντού κάθε φορά που έρχεται στη Ξάνθη, γιατί θα «μπλέξει» κι αυτός με γνωστό «σκάνδαλο» της αγοράς του υποθηκευμένου από την Τράπεζα Πειραιώς οικοπέδου του στην οδό Πετρολαιοαποθηκών που ήδη η αρμόδια Επιτροπή Περιφερειακής απέρριψε ομόφωνα (σ.σ. Το ψήφισε μόνο ο αντιδήμαρχος του Ψευτομουφτή Ξάνθης και του Τσέπελη…) ως ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για σχολείο!

Κι αυτό γιατί λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε και τις σχέσεις του με τον εν λόγω μεγαλοεργολάβο, αλλά και γιατί κάθε φορά που έρχεται στη Ξάνθη, ο Στάμος Τριμίτζιος που «μονοπωλεί» χρόνια τώρα τα έργα στο Ίδρυμα, σπεύδει να τον συνοδεύσει στις εξόδους του…

Και βέβαια κοινό μυστικό αποτελεί το ότι «ο Στάμος Τριμίτζιος έχει κινήσει γη και ουρανό να πουλήσει το γνωστό «βοσκοτόπι» καθαρά και μόνο για να εξυπηρετήσει τα οικονομικά του συμφέροντα έναντι μόνο...1.200.000 ευρώ διότι λόγω περιοχής, μένει και στα αζήτητα!
  • Και στο προκείμενο.
Σύμφωνα με δελτίο του Δήμου Ξάνθης, ο Δήμαρχος Τσέπελης μετά τον ντόρο και θόρυβο που δημιουργήθηκε με το γνωστό «βοσκοτόπι» του μεγαλοεργολάβου Στάμου Τρίμίτζιου στην οδό Πετρελαιαποθηκών, την απόρριψή του από την αρμόδια Επιτροπή αλλά και την σφοδρή αντίδραση των κατοίκων του Δροσερού, έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο:

«Επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελο Συρίγο στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, με τον οποίο είχε συνάντηση εργασίας για θέματα εκπαίδευσης, μεταφέροντάς του την … πρόθεση της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του ακινήτου (ιδιοκτησίας Π. Εμφιετζόγλου), στο Δροσερό, το οποίο περιήλθε στο Υπουργείο και κάλεσε τον Υφυπουργό να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός πρότυπου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερα παιδιά ΡΟΜΑ να συνεχίσουν την εκπαίδευση."

Παράλληλα, -σύμφωνα πάντα με το ίδιο δελτίο- ο Τσέπελης ζήτησε τη συνεργασία του ΣΥΡΙΓΟΥ για την αγορά οικοπέδου εντός σχεδίου πόλεως και συγκεκριμένα στην περιοχή Πετρελαιοαποθηκών, για την ανέγερση Γυμνασίου -έργο για το οποίο ο Δήμος Ξάνθης έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 900.000 ευρώ.

Και καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου:

«Ο κ. Συρίγος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι το υπουργείο θα επεξεργαστεί σοβαρά τα αιτήματα του Δήμου Ξάνθης».

Και η ΚΑΘΑΡΗ θέση μας:

1.Το συγκεκριμένο ακίνητο εδώ και χρόνια όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος της ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στον «Μαχητή» είναι υποθηκευμένο στις Τράπεζες!

2.Ο ίδιος ο Εμφιετζόγλου αποκάλυψε μάλιστα στην "Ανοιχτή γραμμή" ότι ο Δήμαρχος Τσέπλης του έστειλε στο γραφείο τον γνωστό Χασάν Ογλού Φερτούν για την….»αγορά» του συγκεκριμένου οικοπέδου-αθλητικού κέντρου της Μηχανικής, γιατί είχε τάξει….στον Αείμνηστο «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Αμέτ Μετέ προεκλογικά (εκλογές 2019), και του είχε υποσχεθεί να το κάνει….ΤΖΑΜΙ στο Δροσερό!!! Γεγονός που απέρριψε φυσικά…

3.Αρμόδιο Υπουργείο για να γίνει δημοτικό σχολείο στο Δροσερό είναι πρώτα το ΥΠΕΞ και μετά η αρμόδια Υπουργός Παιδείας κ.Κεραμέως που γνωρίζει καλά το θέμα και πρωτίστως βεβαίως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει ενημερωθεί και για τα «παιχνίδια» που παίζονται! Όχι σίγουρα ο Συρίγος...

4.Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν όλοι τους λόγους της «πραγματικής» συνάντησης του Δήμαρχου Iskece με τον Άγγελο Συρίγο και γι' αυτό μια ακόμη φορά συνιστούμε τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων να «μείνει» έξω από το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ αγοράς με το ... «βοσκοτόπι» του φίλου του Στάμου Τριμίτζιου και να μην εμπλακεί καθόλου σε αυτό!! Γιατί ο ίδιος θα εκτεθεί στο τέλος!

«Μ»

(σ.σ. Αλήθεια, ποιος έκλεισε το ραντεβού και ποιοι συνόδευαν κύριε Υπουργέ τον Τσέπελη στο γραφείο σου; )

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου