Για γέλιο! Έκανε πάλι την τρίχα- τριχιά ο ΣΥΡΙΖΑ και «χρέωσε» τις δηλώσεις του Κώστα Σαρηπανίδη στη ... Ν.Δ!

Δεν υπάρχουν σχόλια*Γιατί δεν βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και ο ίδιος ο Χουσείν Ζεϊμπέκ αυτούσιο τις "χαβαλέ" δηλώσεις του στελέχους του ΠΑΣΟΚ και προσωπικό φίλο του Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου Κώστα Σαρηπανίδη στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ; Μήπως γιατί έκανε την τρίχα .. τριχιά για να "ξεπλύνει" τις συνεχείς ανθελληνικές και αντισυνταγματικές πρακτικές του βουλευτή του; Αντί όπως είπε και η Καλαφάτη, κλωτσηδόν να τον διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Για μια ακόμη φορά έκανε και πάλι την τρίχα- τριχιά ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και αφού ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ σιώπησε και σιωπά στην αντιθεσμική και αντισυνταγματική λειτουργία του γνωστού Ζεϊμπέκ Χουσείν, «χρεώνει» τις χαβαλές δηλώσεις του επί χρόνια στελέχους του ΠΑΣΟΚ και του Αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου στη....Νέα Δημοκρατία!! Φυσικά όποιος άκουσε τις δηλώσεις Σαρηπανίδη απλά μπορεί να δει το συγκεκριμένο θέμα μόνο ....διασκεδαστικά και με χιούμορ τα ΄όλο θέμα αφού ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία της οποίας στα δυνατά του χρόνια –γιατί τώρα έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι καρκινοπαθής- της οποίας ήταν σκληρό αντίπαλος!

Ιδού αυτούσια η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης:
ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Θέμα: «Το θεσμικό ξεσάλωμα της ΝΔ και οι απειλές κατά του Χ. Ζεϊμπέκ»
Αγανάκτηση, οργή και αποτροπιασμό, προκαλούν στους δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας, τα όσα ντροπιαστικά, για τον τόπο και την Δημοκρατία μας, ακούστηκαν στον «αέρα» δημοσιογραφικής εκπομπής τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της πόλης μας, κατά τη διάρκεια της οποίας προβλήθηκαν οι εξωφρενικές απαιτήσεις συμπολίτη μας, που καλούσε δημόσια σε… λιντσάρισμα(!) του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Το παραλήρημα του συγκεκριμένου πολίτη μάλιστα, έτυχε μιας αντίδρασης μάλλον χλιαρής, αλλοπρόσαλλης αλλά σίγουρα εντελώς αντιδεοντολογικής και πέρα από κάθε πολιτική ηθική, από τον «οικοδεσπότη» της εκπομπής και γνωστό τοπικό δημοσιογράφο, ο οποίος αντί να προστατέψει το λειτούργημά του αλλά και έναν δημοκρατικά εκλεγμένο μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επιδόθηκε σε μία ανοίκεια και εντελώς αδικαιολόγητη ανοχή του υβρεολογίου και των απειλών κατά της σωματικής ακεραιότητας του βουλευτή.

Το συγκεκριμένο όμως παραλήρημα δεν ήταν καθόλου «ορφανό». Το ελεύθερο στους σύγχρονους «Γκοτζαμάνηδες» να αρχίσουν να επιδίδονται σε απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας βουλευτών του κοινοβουλίου, όπως η Δεξιά είχε μάθει να κάνει και κατά το σκοτεινό πολιτικό παρελθόν της χώρας μας, έδωσε η ίδια η Νέα Δημοκρατία δια μέσου των δηλώσεων του κ. Αθανασίου, τέως υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος μάλιστα δημόσια υποστήριζε, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών, ότι δικαιολογημένα η ΕΥΠ θα έπρεπε να παρακολουθεί τους μειονοτικούς βουλευτές…! Με τέτοιο έναυσμα δεν χρειάζεται και πολλή προσπάθεια για να δούμε λούμπεν τύπους, να φτάνουν να απειλούν δημόσια με λιντσάρισμα βουλευτές. Μία στάση μάλιστα την οποία ασμένως υπερθεμάτισε και η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, υιοθετώντας τις σκανδαλώδεις δηλώσεις του κ. Αθανασίου.

Οι προθέσεις, οι ηθικοί αυτουργοί αλλά και αυτοί που δημόσια διακηρύττουν ότι προτίθενται να γίνουν και φυσικοί αυτουργοί παράνομων και εγκληματικών πράξεων, έχουν πετάξει πλέον και τις κουκούλες. Προκαλούν δημόσια, ξεδιάντροπα και θρασύτατα ακόμη και τους θεσμικούς εκπροσώπους του λαού και του τόπου μας. Είναι στο χέρι αρχικά της Δικαιοσύνης αλλά κυρίως των πολιτών, να αποδείξουν ότι τα «πέτρινα χρόνια» για την Δημοκρατία μας είναι πίσω μας κι όχι μπροστά μας, ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχόμαστε απειλές σαν κι αυτές που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό «αέρα» της Ξάνθης, απέναντι στην ίδια την Δημοκρατία μας. Δυστυχώς ο θεσμικός κατήφορος που έχει πάρει η κυβέρνηση μπορεί από την μία να την οδηγεί στο περιθώριο της πολιτικής μας, αλλά από την άλλη, θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία στην χώρα μας. Ο κατήφορος αυτός πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει νηφάλια και δημοκρατικά, με την απομάκρυνση αυτής της επικίνδυνης κυβέρνησης, για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Γραφείο Τύπου
  • ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ...
1.Αντί απαντήσεως, εμείς προκαλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τον ανθέλληνα βουλευτή του Χουσείν Ζείμπέκ να βγάλουν αυτούσιες όλες τις χαβαλέ δηλώσεις του Κώστα Σαρηπανίδη στον αέρα. Όλες!!!

2.Μήπως δεν τολμάν να το κάνουν, γιατί ΘΑ αυτοχαρακτηριστούν γραφικοί; Και γιατί παράλληλα θα είναι αναγκασμένοι να καταδικάσουν και αυτοί όπως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κασιμάτη τις συνεχείς ανθελληνικές και αντισυνταγματικές ενέργειες και πρακτικές του γνωστού Χουσείν Ζεϊμπέκ που συνεχώς υπονομεύουν τους θεσμούς και το Ελληνικό κοινοβούλιο;

Π. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου