Παναθηναϊκός: Πρωτοπόρος μετά την νίκη με ανατροπή σκοράροντας… δυο πέναλτι επί της ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο Παναθηναϊκός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 επί της ΑΕΚ, με δυο πέναλτι και είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, αυξάνοντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό που έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο στο «Καραϊσκάκη».

Μάλιστα οι «Πράσινοι» θα παραμείνουν πρώτοι, ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τη Λαμία στην αυριανή (12/9) αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Πινέδα στο 36’, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση χάρη σε πέναλτι του Αϊτόρ στο 43’ και στην… ανατροπή από ημίχρονο, ξανά από την άσπρη βούλα με τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση το διάστημα 26’-36’, όπου η «Ένωση» πάτησε καλύτερα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Αμφότερα στην επανάληψη, με τους Αϊτόρ στο 61ο και Πλαάσιος στο 85ο λεπτό του ντέρμπι.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει 12 βαθμούς και είναι στο +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 6 πόντους.

Ο πρώτος παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο πριν τη διακοπή, η δεύτερη πηγαίνεις το Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Παναθηναϊκός (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Κουρμπέλης (74′ Βέρμπιτς), Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος (90’+2′ Βαγιαννίδης), Σπόραρ (78′ Ιωαννίδης), Αϊτόρ (78′ Μπερνάρ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (58′ Μοχαμαντί), Γιόνσον (57′ Μάνταλος), Σιμάνσκι (57′ Αμραμπατ), Γκαρσία, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (58′ Ελίασον), Αραούχο (77′ Φαν Βέερτ).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου