Oργισμένη ανακοίνωση Ολυμπιακού: «Ποτέ ξανά Ελληνας διαιτητής!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου σήμερα (11/9) στο Καραϊσκάκη και έμειναν ισόπαλοι στο 1-1.

Οι Βολιώτες, μετά το διπλό στην Ριζούπολη με την ΑΕΚ, έκοψαν τη φόρα και των Πειραιωτών.

Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ολυμπιακό και πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο α’ ημίχρονο με γκολ του Οζέγκοβιτς στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ελ Αραμπί στο 76′, έχασε όμως πολύτιμους βαθμούς, που θα τον αφήσουν -4 βαθμούς μακριά από την κορυφή αν ο Παναθηναϊκός αναδειχθεί νικητής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο εξέδωσαν ανακοίνωση-φωτιά για τη διαιτησία, τονίζοντας πως δε θα ξαναδεχτούν Ελληνα διαιτητή σε αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.


Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε… κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου