Η ασχήμια της Ξάνθης και των Ξανθιωτών σε μια φωτογραφία… Δυστυχώς είμαστε άξιοι της κατάντιας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια


Όχι δεν φταίει ο Δήμος, και κανένας Δήμαρχος ή Αντιδήμαρχος που δεν μαζέψανε τα σκουπίδια, αλλά φταίνε γιατί δεν βάζουν πρόστιμα.

 Τρίτη βράδυ με ανοιχτά καταστήματα στην αγορά της Ξάνθης μέχρι τις 9, και κάπου στις 8 το απόγευμα μια βόλτα στο κέντρο βρε αδερφέ έτσι για να ξεσκάσεις από την πίεση της ημέρας. Έλα όμως που όσο και να θέλεις να αγιάσεις δεν σε αφήνουν ορισμένοι. Δε σε αφήνουν γιατί πολύ απλά έχουν μάθει να λειτουργούν ως υπάνθρωποι, ως κάτοικοι τριτοκοσμικής χώρας που ήρθαν εδώ για να καταστρέψουν την πόλη σου.

Ναι, μιλάω για επαγγελματίες της πόλης, όχι όλους φυσικά, οι οποίοι αδιαφορώντας για την απλή λογική, κατάφεραν να μετατρέψουν για ακόμα μια φορά το κεντρικότερο σημείο της πόλης μας σε σκουπιδότοπο.

Και αυτό γιατί δεν θέλουν να διπλώσουν τις κούτες από τα εμπορεύματά τους και τις εναποθέτουν επάνω στο πεζοδρόμιο δίπλα από τους κάδους. Δυστυχώς βέβαια το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς και αυτό γιατί πολύ απλά δεν πάει ένας άνθρωπος της καθαριότητας, με εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου, να πάρει τα ονόματα που αναφέρουν επάνω οι κούτες και να επιβληθούν τσουχτερά πρόστιμα έτσι για να στρώσει η πέτσα ορισμένων.

Η κατάντια της κατάντιας στο κέντρο της πόλης και κατά τα άλλα, ο σχολιασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποιους οι οποίοι συμβάλουν σε αυτήν την απαράδεκτη εικόνα πάει σύννεφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου