Τζορτζ Τσούνης: Ο πρέσβης των ΗΠΑ επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, για το οποίο υπάρχει αμερικανικό ενδιαφέρον, βρέθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης.

Μαζί με τον κ. Τσούνη ήταν και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, αλλά και αντιπροσωπεία του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας Business Executives for National Security.

Ο επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, σε ανάρτησή του, χαρακτήρισε την επίσκεψη ως ιδιαίτερα τιμητική.

«Ιδιαίτερη τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης η επίσκεψη του Αρχηγού @ChiefHNDGS, του Πρέσβη Tsunis @USAmbassadorGR & αντιπροσωπίας του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας Business Executives for National Security @BENS_org με επικεφαλής τον General Votel!», έγραψε στο twitter.

Ιδιαίτερη τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης η επίσκεψη του Αρχηγού @ChiefHNDGS, του Πρέσβη Tsunis @USAmbassadorGR & αντιπροσωπίας του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας Business Executives for National Security @BENS_org με επικεφαλής τον General Votel! 🇬🇷🇺🇸 pic.twitter.com/nrHOmH3Lip

— Konstantinos Chatzimichail (@chatzimichail_k) September 22, 2022

Η συνάντηση αναμενόταν με ενδιαφέρον, λόγω της λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για το ΟΛΑ, το οποίο θεωρείται «φιλέτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου