Βρήκε ευκαιρία ο Δήμαρχος Ιάσμου να “στάξει” χολή για την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, χαρακτήριζει  ως «απίστευτα επικίνδυνη» τη δήλωση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ότι «οι Βουλευτές της Μειονότητας δύναται να παρακολουθούνται, μπροστά στο ενδεχόμενο να αποτελούν εθνικό κίνδυνο».

«Είναι προϊόν μιας ρατσιστικής, εξτρεμιστικής, αντιδημοκρατικής αντίληψης και λόγου, που θεωρεί τον Μειονοτικό Βουλευτή, τους αιρετούς εκπροσώπους, ακόμη και την ύπαρξη της ίδιας της Μειονότητας ως, εθνικό κίνδυνο και απειλή. Δυστυχώς η ιδέα αυτή τοπικά και πανελλαδικά υφίσταται και εκφράζει ορισμένους κύκλους. Είναι τρανή απόδειξη, ότι η θέση που εκφράζει η Πολιτεία κατά καιρούς περί απόδοσης μειονοτικών δικαιωμάτων και περί ειλικρινούς προσέγγισης, αποτελεί ουτοπία. Δεν αποτελούμε εν δυνάμει κίνδυνο, ούτε είμαστε εσωτερικοί εχθροί. Δηλώσεις, ενέργειές που γίνονται χωρίς να υφίσταται εμπεριστατωμένη αντίληψη για την περιοχή, δεν υπηρετούν τη σοβαρότητα του κράτους, την ειρήνη, την ευημερία και την ιδέα της αρμονικής συμβίωσης», πρόσθεσε στα σχόλια του ο Δήμαρχος Ιάσμου.

Ποιος μιλάει;

Βεβαίως ο κ. Οντέρ Μουμίν είναι γνωστός προβοκάτορας επι ελληνικού εδάφους, αφού εκτός της “ορκισμένης πίστης του στο τουρκικό κράτος”, επιτελεί και καθοδηγούμενο ρόλο κατά όλων εκείνων που μάχονται απο τη μειονότητα (σ.σ. βλέπε Ιλχάν Αχμέτ) να κρατήσουν κάποιες ίσες αποστάσεις και να σταματήσουν οι προκλήσεις.

Για τον αιρετό Δήμαρχο Ιάσμου, τον άνθρωπο που ορκίστηκε “Πίστη στην Ελλάδα και το Σύνταγμα”, μέμφεται τον πρώην Υπουργό κ. Αθανασίου, παραποιεί τις δηλώσεις του θέλοντας να γίνει αρεστός στο κοινό του και πολύ περισσότερο στο Τουρκικό Προξενείο.

Ο κ. Οντέρ, ξεχνά επιμελώς το τι συμβαίνει στη δική του “πατρίδα” (;) την Τουρκία, όπου όχι μόνο παρακολουθούνται οι πάντες, αλλά λογοκρίνονται τα Μέσα Ενημέρωσης, οι ομιλίες πολιτικών, οι κινήσεις διπλωματών, φυλακίζονται οι μη αρεστοί στο καθεστώς, μπλοκάρονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Για τον κ. Οντέρ, όπως και για τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη κ. Ζεϊμπέκ, υπάρχει μόνο η “κακή Ελλάδα”, απο την οποία ζουν και αναπνέουν, κάνουν περιουσίες με ελληνικά χρήματα στην Τουρκία, την “κακή Ελλάδα” που τους αφήνει να έχουν λόγο και άποψη και δεν τους φυλακίζει για τις απόψεις τους, δεν τους φιμώνει για τα πιστεύω τους, αντίθετα ως πλέον Δημοκρατική χώρα, σε βαθμό ασυδοσίας, επιτρέπει τα πάντα στην ελεύθερη μουσουλμανική – και όχι τουρκική – μειονότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου