ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΚΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ο συμπολίτης μας  Muammer Tzemiloglou εντόπισε το παρακάτω πρόβλημα με τα σκουπίδια και τους κάδους στην γωνία Σκρά και Μιαούλη που θέτουμε υπόψη των αρμοδίων και του νέου αντιδήμαρχου Χασάν Ογλού Φερτούν που αντικατέστησε τον Σιαμπάν Μπαντακ.

«Muammer Tzemiloglou: Γώνια Σκρα με Μιαούλη.

Σχεδόν κάθε μέρα επικρατεί αυτό το χάλι. 5-6 κάδοι στο ιδιο σημείο και πάντα σε αυτή την κατάσταση. Σκούπιδια κάτω πεταμένα, ανακατεμένα με φαγητά κλπ. Στους περισσότερους κάδους τα καπάκια σπασμένα με αποτέλεσμα η μυρωδιά για τους κατοίκους που είναι κοντά σε αυτά να είναι μόνιμη (ειδικά με τις ζέστες) και να αναγκαζόμαστε να καθόμαστε με κλειστά τα παράθυρα… Τα σκουλήκια που βγαίνουν από τους κάδους εχουν μπεί σχεδον στις κοντινές οικοδομές. Μετά από αίτηματα και παράπονα στον δήμο δυστυχώς δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Ερώτηση λοιπόν, δεν μπορούν να μοιραστούν οι κάδοι και σε άλλες γωνίες; (Όπως στα περισσοτερα σημεια οπου υπαρχουν μαξ 2-3 καδοι;) Δεν μπορούν να αντικασταθουν οι κάδοι;

Ελπίζω να δωθεί μια λύση σε αυτή την ανθυγιεινή κατάσταση».

-Κύριε Χασάν Ογλού Φεφτούν περιμένουμε να δώσεις εσύ τη….λύση!!! Κι όχι μόνο να σέρνεις το χορό στα γλέντια του Δροσερού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου