Ούτε ένα σιντριβάνι! Δεν είναι ικανοί να λειτουργήσουν στην Κ. Πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο Iskece!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δείτε τα δυο σιντριβάνια της Κεντρικής πλατείας της Ξάνθης απέναντι από το Δημαρχείο με…40 βαθμούς! Ούτε ένα δεν λειτουργούσε και χθες –Μόνο φιέστες, απευθείας γεύματα!!! 

Μέχρι τον …εδώ και μια εβδομάδα Αντιδήμαρχο καθαριότητας Χασάν Ογλού Φερτούν που κανείς δεν γνωρίζει που βρήκε τα λεφτά (ή τα βρίσκει…) και ζει τόσο πολυτελή ζωή, ευχαρίστησε ο γνωστός Φανουράκης για την επαναλειτουργία των .... ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ του δημοτικού κολυμβητηρίου εμφανίζοντάς το μάλιστα εξ’ ολοκλήρου….Νόμιμο, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε την εισήγηση του αντιδήμαρχου  Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ποιος; Ο άνθρωπος που στην ουσία…έκλεισε το δημοτικό κολυμβητήριο με το ΠΑΡΑΝΟΜΟ διαχωριστικό που ήθελε να βάλει επί Λάκη  Στυλιανίδη!!! Ομολογώντας βέβαια κατόπιν εορτής ήταν...παράνομο όταν έκαναν τότε τις....ανακαινίσεις τους!

Δείτε θράσος και τι έγραψε μεταξύ άλλων:

Manolis Fanourakis

1.Δεν ξέρω αν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια η συγκίνηση, η ικανοποίηση, η κοπιώδης προσπάθεια, αλλά και η συνεργασία -η συνέργεια τόσων ανθρώπων- που απλώς είχαν ένα όραμα: να ανοίξει το Δημοτικό Κολυμβητήριο και να παραμείνει ΑΝΟΙΧΤΟ.

Ένα ΝΟΜΙΜΟ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ Κολυμβητήριο!

Λειτουργούσε χωρίς καμία έγκριση ή άδεια για 50 ΧΡΟΝΙΑ! Αδιανόητο; Μπορεί. Αλλά πέρα για πέρα, αληθινό.

Κι αυτό, άλλαξε μόλις χθες. Επί Δημαρχίας Τσέπελη…

-Ο ίδιος Τσέπελης  Μανώλη Φανουράκη από επί επί 32 χρόνια ήταν πρωταγωνιστής αυτής της  ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ λειτουργίας του!

Manolis Fanourakis

2. Αυτή η Δημοτική αρχή προσπάθησε με επιμονή και υπομονή για πολλούς μήνες να αποδώσει στην τοπική κοινωνία ένα Κολυμβητήριο ΠΡΟΤΥΠΟ…

Λοιδορήθηκε, με το πιο ελεεινό τρόπο…

Συνέχισε, όμως. Έσφιξε στομάχι και γροθιές όχι όμως για να επιτεθεί, αλλά για να απαντήσει. Με πράξεις. Κι αυτό κάνει: Το παραδίδει, όπως το ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ.

Σκέφτομαι όλο αυτό το διάστημα… τι τρέλα κουβαλάει ο Τσέπελης. Ξέρω (όσο μπορώ να ξέρω). Μια τρέλα δημιουργική, ανυπότακτη, αντισυμβατική και απολύτως εναρμονισμένη με αυτό που απαιτεί η εποχή ΣΗΜΕΡΑ.

-Φανουράκη πρόκειται για τον ίδιο….Τσέπελη που κατέγγελνες επί χρόνια με τον Σταυρακάρα και τον Δημήτρη Ζώτο γιατί ήθελε ως αφανής εταίρος του Elisso hotel να φάει τον … «κοινόχρηστο» από τον Κυβερνείο; Ή άλλος είναι

Manolis Fanourakis

Θέλω να συγχαρώ τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη, που βρήκε με κόπο τον τρόπο για να παραδώσουμε το Κολυμβητήριο.

Τους Αντιδημάρχους Μπεκήρ Ογλού Σουά, Levent Kara Osman , Στέφανο Ιγιαννίδη, Φερτούν Χασάν Ογλού τον Πρόεδρο του ΣΔΑΝΞ Στέλιο Γουναρίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη, τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού, Ματθαίο Σαββίδη , όπως και τον πρώην αντιδήμαρχο Μπαντάκ Σιαμπάν  κλπ

Πάμε γι’ άλλα






Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου