Χτυπάει «καμπανάκι» η Super League 2

Δεν υπάρχουν σχόλια


«Καμπανάκι» για τη νέα σεζόν, που προβλέπεται δύσκολη, έκρουσε η Super League 2.

Οι ομάδες με την κάνουλα κλειστή και με την αναμονή σε υπολογισμένα έσοδα τα οποία δεν έχουν δοθεί ακόμα, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Τα παραπάνω προκύπτουν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (26/7), όπου εκφράστηκε η έντονη ανησυχία σε όλα τα επίπεδα, που αγγίζει ακόμη και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Στο ΔΣ αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΡΤ, κάτι που ήδη έγινε, προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα για τα μπόνους που ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά και να γίνει κουβέντα για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Το σώμα ενημερώθηκε για την πρόταση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ και θα επανέλθει με αντιπρόταση.

2. Συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η μπάλα του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 να είναι η Nike Flight.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου