Την μονιμοποίηση όλων των σχολικών καθαριστριών -ων εισηγήθηκε στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο Χ. Δημαρχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο ίδιος σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε ότι εισηγήθηκε την χωρίς όρους και προυποθέσεις μονιμοποίηση των Σχολιλικών καθαριστριών – ων στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ όπου και συμμετέχει.

Την μονιμοποίηση όλων των σχολικών καθαριστριών/ων,  χωρίς όρους και προϋποθέσεις, εισηγήθηκα σήμερα το πρωί, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας της ΚΕΔΕ.

Μπορεί να έχουν γίνει σημαντικά βήματα, αλλά ακόμα και σήμερα έχουμε, εργαζόμενους πολλαπλών ταχυτήτων με συμβάσεις που ξεκινούν από 2,3,4…κ.λ.π ώρες ημερήσιας απασχόλησης, με εξαιρετικά δυσμενείς και ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας.

Επίσης αρκετοί Δήμοι επέλεξαν να μετατρέψουν τις (λειψές ή πλεονάζουσες σε κάποιες περιπτώσεις) ανθρωποώρες που τους χορηγήθηκαν σε νέες προσλήψεις, για  «πελατειακούς» λόγους, ενώ είχαν τη δυνατότητα να μετατρέψουν συμβάσεις μερικής απασχόλησης σε πλήρους.

Άλλοι Δήμοι δεν έχουν χορηγήσει ΠΟΤΕ τα Μ.Α.Π, ενώ και όσοι τα χορηγούν πολλές φορές δεν μεριμνούν για προμήθεια συμβατού υλικού, με το επάγγελμα του καθαριστή/ριας σχολείου.

Οφείλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της επιτροπής και Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο, αλλά και όλα τα μέλη της επιτροπής για την ομόφωνη απόφαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου