Ξανά στο προσκήνιο η κατάληψη των δημοτικών ομπρελών στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων, από ιδιοκτήτες εξοχικών

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Όντως το αδιαχώρητο παρατηρείται στις παραλίες του Δήμου Αβδήρων αυτές τις ημέρες, μιας και ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο. Δυστυχώς όμως και πάλι ήρθε στο προσκήνιο, για ώρες και μάλιστα εν τη απουσία τους, κατάληψη των δημοτικών ομπρελών από ιδιοκτήτες παραθεριστικών κατοικιών της περιοχής.

Είναι εύκολο για κάποιον που έχει τη δυνατότητα να παραθερίζει στα Άβδηρα, γιατί έχει σπίτι στην παραλιακή ζώνη, να πηγαίνει και να καταλαμβάνει πρωί-πρωί μια ομπρέλα, αφήνοντας εκεί ξαπλώστρες και πτυσσόμενα καθίσματα, έτσι για να μπορέσει πιο μετά να πάει να κάνει το μπάνιο του, χωρίς να σκέφτεται όμως, πως υπάρχουν συνάνθρωποί του, που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα μετά την κούραση της δουλειάς για να απολαύσουν με τα παιδιά τους τη θάλασσα, αλλά δεν βρίσκουν ομπρέλα να κάτσουν.

Οι δημοτικές ομπρέλες που έχει τοποθετήσει και τοποθετεί εδώ και χρόνια ο Δήμος Αβδήρων, είναι για όλον τον κόσμο και όχι για αυτούς που εκμεταλλεύονται το προνόμιο να μένουν εκεί και να μπορούν να τις καταλάβουν πριν καν πατήσει άνθρωπος στην παραλία.

Δεν ξέρω αν θα τους άρεσε να τους κάνει κάποιος κάτι ανάλογο, όμως ας σκεφθούνε λογικά και ας λειτουργήσουν με γνώμονα την ισότητα απέναντι στον συνάνθρωπο, γιατί αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

Πήγες, έκανες το μπάνιο σου και έφυγες στη βίλα σου, τι θέλεις και αφήνεις εκεί ξαπλώστρες και καθίσματα πιάνοντας την ομπρέλα που θα προσέφερε τη σκιά της σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά!!! 

Τόσο πια δεν σε ενδιαφέρει ο συνάνθρωπός σου ρε φίλε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου