ΠΑΟΚ: Πρόωρο τέλος στην Ευρώπη – Εμεινε στο 1-1 με τη Λέφσκι Σόφιας και αποκλείστηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια


Τελείωσε πρόωρα το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Λέφσκι μέσα στην Τούμπα, ολοκληρώνοντας μάλιστα το ματς με εννιά παίκτες.

Ο Δικέφαλος, στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή στον αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργήσει ουσιαστικές ευκαιρίες.

Μάλιστα, έμεινε πίσω στο σκορ, όταν ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λύρατζη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επειτα, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ, για να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε με δυο αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο και έφερε το ματς στα ίσα, όταν στο 56′ ο Ντάντας έκανε το 1-1 και έδωσε ελπίδες στον ΠΑΟΚ.

Ομως οι δυο αποβολές του Αουγκούστο και του Βιεϊρίνια  στη συνέχεια «έκοψαν» οριστικά τα φτερά του Δικέφαλου και εξανέμισαν τις ελπίδες για πρόκριση.

Με 4-2-3-1 κατέβασε τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου. Ο Κοτάρσκι στην εστία, με τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Ράφα Σοάρες στην άμυνα. Οι Αουγκούστο, Κούρτιτς στα χαφ, μπροστά του οι Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα, Ντάντας και ο Νάρεϊ μοναδικός προωθημένος.

Με 4-3-3 παρέταξε τη Λέφσκι από την άλλη μεριά ο Στοΐλοφ. Ο Μιχάιλοφ στο τέρμα, με τους Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ στην τετράδα της άμυνας. Οι Κράστεφ, Βαν Ντερ Κάαπ, Μιλάνοβ στην τριάδα του άξονα, με τους Ρονάλντο, Γουέλτον Φελίπε να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Μπαρί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου