Παναθηναϊκός – Φόλενταμ 2-1: Φιλική νίκη για τους «πράσινους» εν όψει Εuropa

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 τη Φόλενταμ, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για τις επίσημες ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας για το Europa Conference League στις 4 και 11 Αυγούστου.

Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Κουρμπέλη και Καρλίτος, ενώ ο νεαρός Βαγιαννίδης ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, κάτι που δίνει ελπίδες για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε στη διάθεση του τους Αϊτόρ, Παλάσιος και Χουάνκαρ λόγω ίωσης.

Η απουσία των τριών ποδοσφαιριστών δεν βοήθησε τον Σέρβο τεχνικό να κάνει πρόβες ενδεκάδας για τα ματς με τους Τσέχους και είναι χαρακτηριστικό πως χρησιμοποίησε τον Βαγιαννίδη ως δεξί εξτρέμ και τον Καμπετσή ως αριστερό. Ο “Βάγια” ήταν ο καλύτερος πράσινος με σπουδαίες ενέργειες στη διάρκεια της αναμέτρησης, ένα κερδισμένο πέναλτι, αρκετές όμορφες σέντρες και εν γένει πολύ θετική παρουσία στα 79′ που αγωνίστηκε κόντρα στην Φόλενταμ

Ανησυχία την ίδια ώρα για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα και μένει να φανεί αν είναι κάτι το ανησυχητικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (61’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (61’ Σαρδέλης), Σένκεφελντ (46’ Σάρλια), Μάγκνουσον (46’ Πούγγουρας), Γκάνεα (79’ Σάντσες), Κουρμπέλης (61’ Ρούμπεν), Αλεξανδρόπουλος (61’ Φρόκου), Τσέριν (79’ Ηλιάδης), Βαγιαννίδης (79’ Σιδεράς), Καμπετσής (79’ Κρυπαράκος), Ιωαννίδης (32’ λ.τρ Ιωαννίδης).

ΦΟΛΕΝΤΑΜ (Βιμ Γιόνκ): Στάνκοβιτς, Πλατ, Μιράνι, Φαν Ντούιλ, Ελμπέρσε, Μπεναμάρ (71’ Ζεφούικ), Βαλίντ Ουλντ-Τσικχ (19’ Ναζίχ), Αντονούτσι (71’ Γκουστάβο), Μπιλάλ Ουλντ-Τσικχ (46’ Ελ Καντιρί), Οριστάνιο (46’ Μιγκέμ), Μιούρεν (71’ Κοέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου