Νεογέννητο κατσικάκι τραβάει τα βλέμματα λόγω μιας .. ιδιαιτερότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ένα πανέμορφο κατσικάκι γεννήθηκε πριν δύο εβδομάδες στο Πακιστάν και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον καθώς ήρθε στον κόσμο με μία ιδιαιτερότητα αφού τα αφτάκια του έχουν μήκος … 48 εκατοστών.

Οι εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ιδιοκτήτες της φάρμας Nagra Farm έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το όνομά του είναι Σίμπα που στα σουαχίλι σημαίνει  λιοντάρι και από ότι φαίνεται θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το βιβλίο Γκίνες.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το αξιολάτρευτο κατσικάκι είναι περίπου δύο εβδομάδων και τα αφτιά του είναι τόσο μακριά που σέρνονται στο πάτωμα καθώς περπατά.


Ο ιδιοκτήτης του Σίμπα, Muhammad Hassan Narejo,
έχει λατρέψει το ζωάκι από την πρώτη στιγμή ενώ ανέφερε σχετικά: «Ελπίζουμε ότι σύντομα θα κερδίσει βραβείο Γκίνες».

Η εκτροφή αιγών είναι μια πολύ διαδεδομένη επιχείρηση στη συγκεκριμένη χώρα. Προς το παρόν καμία άλλη κατσίκα δεν έχει καταφέρει να μπει στο βιβλίο Γκίνες για κάτι αντίστοιχο, αλλά υπάρχουν σκύλοι που το έχουν κάνει για τα μεγάλα αφτιά τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα μακριά αφτιά είναι πιθανότατα το αποτέλεσμα μιας γονιδιακής μετάλλαξης ή μιας γενετικής διαταραχής – αλλά φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά το τετράποδο.

Σημειώνεται ότι το σχήμα των αφτιών μιας κατσίκας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς τη βοηθά να διατηρείται δροσερή σε υψηλές θερμοκρασίες.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου