Σαμοθράκη: Από σήμερα χωρίς κανένα επιδοτούμενο ακτοπλοϊκό δρομολόγιο και με εισιτήριο 17€…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, το φετινό καλοκαίρι θα πάμε ένα βήμα πίσω, αντί για 12μηνη επιδότηση, στην γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη, θα είμαστε 3 μήνες χωρίς κανένα επιδοτούμενο δρομολόγιο. Αυτή η περίοδος ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα η τιμή του εισιτηρίου σχεδόν διπλασιάζεται, από 9€ που ήταν μέχρι σήμερα το επιδοτούμενο εισιτήριο, από αύριο ανεβαίνει στα 17€. Πέρσι το εισιτήριο ενός μη επιδοτούμενου δρομολογίου κόστιζε 14,50€ (ενώ υπό άλλες συνθήκες 16€).

Αυτό σημαίνει ότι όσα είχε πει προ διμήνου ο πρόεδρος της ZANTE FERRIES κύριος Νίκος Κάρδαρης στην ραδιοφωνική εκπομπή μου “Ορθά Κοφτά”, για πιθανή διπλή αύξηση της τιμής των εισιτηρίων 8+8%, λόγω της μεγάλης αύξησης των τιμών καυσίμων, έγινε πράξη.

Όσο για τις τιμές οχημάτων αυτές διαμορφώνονται ως εξής :

  • Ι.Χ<4,25μ. 55,00€
  • Ι.Χ>4,25μ. 64,00€
  • Μηχανή<250κ.εκ. 14,00€
  • Μηχανή>250κ.εκ. 17,00€

Δείτε παρακάτω:


Οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν ένα ελαφρυντικό, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, όσο δεν καταργείται κάποια στιγμή….. θα τους επιστραφεί ένα ποσόν. Εκεί που είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα είναι στους επισκέπτες του νησιού… Ας ελπίσουμε του χρόνου η κατάσταση να είναι καλύτερη από όλες τις απόψεις…

Όσο για τον πίνακα των δρομολογίων έχει αναρτηθεί εδώ και πολύ καιρό, δείτε τον παρακάτω:Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου