Με την ίδια συνταγή: Νέο «διπλό» για την Εθνική (1-0) στο Κόσοβο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της, στο πλαίσιο του Nations League.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της μετά τη νίκη με 1-0 στην Πρίστινα, με σκόρερ και σ’ αυτό το παιχνίδι τον Τάσο Μπακασέτα στο 36ο λεπτό του αγώνα.

Μετά το κακό πρώτο της δεκάλεπτο η Εθνική βελτίωσε την εικόνα της, προηγήθηκε και με ακόμη περισσότερη επιθετικότητα έφτασε σε αρκετές στιγμές κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ.

Το Κόσοβο έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 71ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη στον Αλίτι και με εννιά παίκτες στις καθυστερήσεις καθώς ο γκολκίπερ Μούριτς βρήκε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια.

Κόσοβο: Μούριτς, Καστράτι, Ραχμάνι, Κρέζιου, Αλίτι, Λοζχάι, Φαζλί(75′ Ντρεσεβιτς), Ζέργκοβα(90+3′ Ουζκάνι), Ζενέλι(52′ Κολόλι), Ρασίτσα(57’Μπουτίκι), Μουρίκι.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Κουρμπέλης(55′ Σιώπης), Μάνταλος(85′ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Λημνιός, Μασούρας(79′ Δουβίκας), Γιακουμάκης(55′ Παυλίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου