Χωρίς μάσκες, Φένια Τσαγκάλα, Δήμαρχος Τσέπελης, Σουά και Σοφία Ψωμά, υποδέχτηκαν τα ΑΜΕΑ στο Δημαρχείο μαζί με Πασχάλη Γιώρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Μόνο ο Φανουράκης μετά την "περιπέτεια" του Τσιλιγγίρη με μάσκα!!! Απών απο την συνάντηση ο Τάσος Θεοδωρίδης! Χωρίς μάσκα Δήμαρχος Τσέπελης, Σουά, Σοφία Ψωμά και Φένια Τσαγκάλα! Κύριε Αστυνομικέ διευθυντά, καταργήθηκε η μάσκα;



*Πάντως όπως ανακοίνωσε στις 13/4/  σε δηλώσεις του από το υπουργείο Υγείας ο υπουργός Υγείας κ.Πλεύρης, έως τις 31Μαΐου 2022 παραμένει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους!!

Τα παιδιά του Παραρτήματος ΑμεΑ Ξάνθης υποδέχτηκε σήμερα, Μ. Πέμπτη, στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης. Με τον ίδιο τον Δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο Σουά, την γραμματέα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά και την με διπλό μισθό πλέον Φένια  Τσαγκάλα....ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ!!!

Μόνο ο Φανουράκης μετά την "περιπέτεια"του βουλευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊο μετά το ΙΦΤΑΡ με Τούρκο Πρόξενο,  Γιάννη Ζερενίδη, DEB κλπ φορούσε μάσκα!

Παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης, κ. Πασχάλης Γιώρης -που είχε νωρίτερα συνάντηση με τον Δήμαρχο, με την ευκαιρία της περιόδου του Πάσχα- ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπεκήρ Ογλού Σουά, η Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Φεβρωνία Αχταρίδου και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σοφία Ψωμά.

Αντίθετα ήταν απών ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Θεοδωρίδης που ψήφισε την Φένια Τσαγκάλα για αντιπρόεδρο στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού, προκειμένου να πέσει στα "μαλακά" στη δίκη για την γνωστή ατασθαλία στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ξάνθης. 

(σ.σ. Κύριε Αστυνομικέ Διευθυντά  Πασχάλη Γιώρη, ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ πλέον η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους και μάλιστα με τέτοιο συνωστισμό, στο γραφείο του Δημάρχου; Γιατί αν δεν καταργήθηκε, ΜΠΡΟΣΤΑ ήσουν όταν έγινε η σημερινή συνάντηση στο δημαρχείο, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης...!!) 

*Πάντως όπως ανακοίνωσε στις 13/4/  σε δηλώσεις του από το υπουργείο Υγείας ο υπουργός Υγείας κ.Πλεύρης, έως τις 31Μαΐου 2022 παραμένει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου