Στον Τσαμούρ και το καθάρισμα του σιντριβανιού, Τσέπελης-Ηλίας Ασκαρίδης -Χιλιάδες ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ενώ ο Δήμος Ξάνθης αλλά η ΔΕΥΑΞ διαθέτουν συνεργεία καθαρισμού και λειτουργίας των σιντριβανιών της κεντρικής πλατείας, στον γνωστό Τσαμούρ, ανέθεσαν Δήμαρχος  Τσέπελης-Ηλίας Ασκαρίδης  και τον...  καθαρισμό τους σήμερα Μ. Πέμπτη, έναντι χιλιάδων ευρώ...!

Έτσι το φορτηγάκι του Τσαμούρ απο την πλατεία μετακινήθηκε στα σιντριβάνια της κεντρικής πλατείας, χωρίς φυσικά και πάλι να ξέρει κανείς πόσο θα "πληρωθεί" ο συγκεκριμένος κύριος για την δουλειά του, προκειμένου να αγοράσει ακίνητο στην.... Κωνσταντινούπολη, όπως διατυμπανίζει!!! 


(Χαρακτηριστικές και οι δυο φωτό που δημοσιεύουμε..)

Επισημαίνεται φυσικά για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμαρχος Τσέπελης με τις συγκεκριμένες απευθείας αναθέσεις χιλιάδων ευρώ, έχει πείσει τον Τσαμούρ να κατέβει αυτός ή ο γιός του, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές! 

Ξαναρωτάμε λοιπόν Δήμαρχο Τσέπελη και Πρόεδρο Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλία Ασκαρίδη..

1.Γιατί όλες οι δουλειές πάνε στο συνεργείο του Τσαμούρ; 

2.Πόσο θα κοστίσει και το καθάρισμα του ρολογιού στους δημότες, όταν άλλες χρονιές ο ίδιος ο Δήμος με την ΔΕΥΑΞ κάνανε αυτές τις δουλειές;

3.Κύριε Ηλία Αμπεριάδη μπορείτε να μας πείτε το κόστος; Και γιατί πάλι δόθηκε το έργο στον  Τσαμούρ με απευθείας ανάθεση;

4.Δήμαρχε Τσέπελη.... Δήμος Ξάνθης ή Δήμος...  κολλητών;  Και του Τσαμούρ φυσικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου