Κομοτηνή: Εντυπωσίασε ο Αθλητικός Σύλλογος Δημοκρίτειο Μπάτμιντον

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου “Δημοκρίτειο Μπάτμιντον” στον Βόλο στο πανελλήνιο Open εφήβων που έγινε το σαββατοκύριακο 12-13/2/2022.

Η ομάδα της Κομοτηνής αποτελούμενη από τους Νίκο Τζεβελεκίδη , Μαρία και Πέτρο Κασάπη και τους Άγγελο και Κωνσταντίνο Καλλιγά έκαναν αισθητή παρουσία και έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο σε σχέση με την προετοιμασία τους για τις επερχόμενες διοργανώσεις που έρχονται.

Ο Νίκος Τζεβελεκίδης μπήκε στους 16 στο απλό και στο διπλό εφήβων με συμπαίκτη τον Δαμιανίδη Βασίλειο από τον Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ Ξάνθης . Η Μαρία Κασάπη αν και έκανε πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να προχωρήσει και στα 3 αγωνίσματα που αγωνίστηκε στο διπλό μικτό με τον Τζεβελεκίδη και διπλό με συμπαίκτρια την Άννα Χοτζούδη από τον ΔΙΑ Σιδηροκάστρου.

Ο Πέτρος Κασάπης αγωνίστηκε με συμπαίκτη επίσης από τον Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ τον Χρίστο Λαζαρίδη.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι στην Αλεξανδρούπολη την ερχόμενη Κυριακή όπου θα αγωνιστούν οι κατηγορίες υ15 και υ19 ενώ ο μήνας θα κλείσει με το οπεν Ανδρών – Γυναικών πάλι στο Βόλο με αρκετά μεγάλη παρουσία από την ομάδα της Κομοτηνής!

Info

  • Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων :
  • Ιορδάνου Χαράλαμπος τηλ. 6973234131

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου