Ο εξαίρετος Δήμος Γαρούφας νέος Πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο μορφαιμένος και εξαίρετος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων (εκλέχθηκε με την παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Τσιτιρίδη) Δήμος Γαρούφας, θα είναι ο νέος Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων για την επόμενη διετία.  

Σ'ύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, συνήρθε η παράταξη του Δημάρχου Αβδήρων με τον Δήμο Γαρούφα να εκδηλώνει ενδιαφέρον για τη θέση του Προέδρου αλλά απόντα τον  Φώτη Σταυρακάρα λόγω της ονομαστικής του γιορτής, που είχε εκδηλώσει παρόμοιο ενδιαφέρον.

Τελικά τα παρόντα  μέλη της παράταξης του Δημάρχου Αβδήρων στήριξαν την υποψηφιότητα του Δήμου Γαρούφα που είναι οικονομολόγος και αποδεκτός και απο την αντιπολίτευση αλλά και την τοπική κοινωνία του Δήμου Αβδήρων και θα προταθεί ως νέος Πρόεδρος στη συνεδρίαση της Κυριακής 9/1 στις 12 το μεσημέρι. 

Υπενθυμίζουμε οτι Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων είχε εκλεγεί για την διετία 2019-2021 ο Νίκος Τσιναρίδης απο την παράταξη του Βασίλη Τσολακίδη μετά απο συμφωνία των δυο παρατάξεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου