Νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης απο την αντιπολίτευση, ο Σάκης Χατζηαντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

ΚΑΝΕΙΣ δεν ήθελε απο την αντιπολίτευση και κυρίως απο την παράταξη του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο για αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Ματθαίο Σαββίδη, αφού θεωρούν όλοι οτι ήταν....Τσεπελικότερος "Πρόεδρος" και του Γιάννη Μπούτου ακόμη όταν προήδρευε!!! 

Έτσ τελικά αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να εκλεγεί την Κυριακή ο Σάκης Χατζηαντωνίου, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό έχει η μείζονα αντιπολίτευηση έχει το πάνω χέρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης συναντήθηκαν με τον πρώην Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλο  που συμφώνησε τελικά με την πρόταση για τον Σάκη Χατζηαντωνίου, αν και όπως λένε οι πληροφορίες μας, έδειξε κι ο ίδιος "ενδιαφέρον" ως πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης επί Λάκη Στυλιανίδη να εκλεγεί αντιπρόεδρος...

Κι όσο για τον Ματθαίο Σαββίδη, άπαντες διερωτήθηκαν για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο του Χρίστου Πούλιου, αν "με Θανάση Ξυνίδη στην μείζονα αντιπολίτευση, θα αποτολμούσε να "λειτουργήσει" όπως λειτούργησε απο την επομένη μέρα των εκλογών του 2019  ως....εντεταλμένος σύμβουλος του Τσέπελη, φτάνοντας στο σημείο να "χαρίσει" ακόμη και .... "κρίσιμες ψηφοφορίες στον σημερινό δήμαρχο, λειτουργώντας μάλιστα και αντεδεοντολογικά και εχθρικά απέναντι στην αντιπολίτευση που υποτίθεται οτι εκποροσωπούσε  όταν προήδρευε.. !!!"


Μετά απο αυτό,  ανοίγει πλέον ο δρόμος ανεξαρτητοποίησης του Ματθαίου Σαββίδη και η προσχώρησή στο ..."βαρίδιο" Τσέπελη, ώστε να κάνουν και κοινό κολυμβητικό σύλλογο με Γκαγκαλίδη, Κόκκινο και Ποσειδώνα. 

Απο την πλευρά της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης κατά πάσα πιθανότητα Πρόεδρος θα επανεκλεγεί ο Γιάννης Μπούτος, καθώς αποκλείστηκε η περίπτωση του Χασάν Ογλού Φερτούν αλλά και του Αφεντούλη για την θέση του Προέδρου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου