Γιατί ο "Ιταλός" παραιτήθηκε απο το Δ.Σ. του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης! Πως η "αντιμισθία" του νέου Προέδρου (Χάρη Διαφωνίδη) έγινε 10.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Σημειώνεται οτι ενώ επί Λομβαρδέα ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Ραδιοφώνου ήταν 140.000 ευρώ, για να μπορέσει το Δ.Σ. να ψηφίσει αντιμισθία 10.000 ευρώ για τον Χάρη Διαφωνίδη, αύξησε τον προϋπολογισμό για το 2022 στα 310.000 ευρώ!

*Με την ψήφο και των μελών του Δ.Σ. Χάρη Αντικουλάνη και Ιωάννη Κατσούλη (ψάλτης), εγκρίθηκε η αντιμισθία των 10.000 ευρώ  για τον ψάλτη της Μητρόπολης Ξάνθης Χάρη Διαφωνίδη της ΑΓΑΠΗΣ!  Πρώην "φανατικό" πολέμιο του Τσέπελη!!!

Λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του, ο «Ϊταλός» (Χαράλαμπος Καϊτεζίδης) από το Δ.Σ. του δημοτικού ραδιοφώνου, την γνωστοποίησε και γραπτά με επιστολή που κοινοποίησε και  στα ΜΜΕ.

Αυτούσια η επιστολή του:

Διαφωνώντας με τον τρόπο διοίκησης και χρηματοδότησης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, καθώς και με τις παρεμβάσεις του Δημάρχου Ξάνθης στην τοποθέτηση Προέδρου σε αυτό, και έχοντας διαπιστώσει την ανεπάρκεια πολλών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του, καθώς και την αδιαφορία τους έναντι του Δημοτικού Ραδιοφώνου και έναντι των προτάσεών μου προς το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και διερωτώμενος ποια θα ήταν η γνώμη του αείμνηστου δημιουργού του, Φίλιππου Αμοιρίδη, για την σημερινή κατάσταση του Δημοτικού Ραδιοφώνου, κατέθεσα σήμερα προς τον Πρόεδρο και τον εκτελούντα χρέη Αντιπροέδρου την δήλωση παραίτησής μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης. Ευχαριστώ τον κ. Χ. Δημαρχόπουλο για την τιμή που μου έκανε βλέποντας στο πρόσωπό μου ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στην αναβάθμιση του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Οι συνθήκες διοίκησής του, όμως, δεν βοήθησαν σε αυτό.

  • Ξάνθη, 06.01.2022
  • Χαράλαμπος Καϊτεζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου