ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 310.000 ΕΥΡΏ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σημειώνεται οτι ενώ επί Λομβαρδέα ο ετήσιος προϋπολογισμός του Δημοτικού Ραδιοφώνου ήταν 140.000 ευρώ, για να μπορέσει το Δ.Σ. να ψηφίσει αντιμισθία 10.000 ευρώ για τον νέο Πρόεδρο Χάρη Διαφωνίδη, -διότι τέτοιο ΥΨΗΛΟ ποσόν  "απαιτούσε" για να προσχωρήσει στην παράταξη Τσέπελη απο την παράταξη ΑΓΑΠΗ του Παπαχρόνη, αναγκαστικά  αύξησε τον προϋπολογισμό για το 2022 στα ... 310.000 ευρώ!  Άλλως δεν μπορούσε το Δ.Σ. να δικαιολογήσει τόσο υψηλή αντιμισθία (10.000 ευρώ!!!) για τον νέο Πρόεδρο του δημοτικού ραδιοφώνου Ξάνθης!!!

Ενώ στα 6 μέλη  που ψήφισαν το θέμα, το ένα μέλος είναι κι αυτός ψάλτης (Κατσούλης Ιωάννης) όπως ο Χάρης Διαφωνίδης ενώ ο Αντικουλάνης που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημαρχόπουλο, θεωρείται άτομα προσκείμενο προς την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, ενώ αδίκως η σύζυγός του, είναι κι αυτή κατηγορούμενη για την περιβόητη "ατασθαλία" στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, μετά την μηνυτήρια αναφορά του πρώην Προέδρου του Πάνου Αμβροσιάδη!!! 

Κι όμως και οι δυο, στήριξαν την εισήγηση Τσέπελη!!!! Κι έτσι πέρασε το θέμα της αντιμισθίας των 10.000 ευρώ για τον Χάρη Διαφωνίδη!!! 

Σημειώνεται οτι η συνεδρίαση έγινε....τηλεφωνικά όπως αποκάλυψε ο "Ιταλός" μιλώντας στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next tv και υπέρ του να πάρει αντιμισθία 10.000 ευρώ ο Χάρης Διαφωνίδης, ψήφισαν τα παρακάτω 6 μέλη απο τα 11 συνολικά του Δ.Σ. του δημοτικού ραδιοφώνου.  

                     ΠΑΡΟΝΤΕΣ                                                    ΑΠΟΝΤΕΣ:

    1. Τσέπελης Εμμανουήλ
    2. Αμβροσιάδης Παναγιώτης
    3. Αντικουλάνης Χαράλαμπος
    4. Κατσούλης Ιωάννης
    5. Μαυρίδου Παρασκευή
    6. Σαρχόσης Ευστράτιος
    1. Καϊτετζίδης Χαράλαμπος
    2. Τσολακίδης Τριαντάφυλλος
    3. Τσορμπατζίδης Γεώργιος
    4. Χαριτωνίδου Ειρήνη
    5. Χατζόγλου Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου