Χαμός στο ΚΙΝ.ΑΛ.: Χτυπήματα “κάτω απο τη μέση” Ανδρουλάκη σε Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια


Δεν έχουν προηγούμενο τα δυσμενή σχόλια της πλευράς Νίκου Ανδρουλάκη στον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.

Οι συνεργάτες του Ευρωβουλευτή, έχουν επιδοθεί σε μία αναδημοσίευση πληροφοριών απο το 2009 μέχρι και σήμερα, παρουσιάζοντας τον Γιώργο Παπανδρέου ακόμη και “υπόδικο” δημοσιεύοντας έρευνα της ALCO για τον πρ. Πρωθυπουργό!

Η σελίδα που αναρτώνται όλα αυτά ονομάζεται “Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου-Ο Μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός” και είναι στο Facebook, με διαχειριστές ανθρώπους του εκ Κρήτης ορμώμενου πολιτικού.

ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Οπως μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος κάνοντας περιήγηση στην παραπλανητική σελίδα στο Facebook, με το ψευδεπίγραφο “Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου – Ο Μεγαλύτερος Ελληνας”, μόνο για υποστηριχτές του μεγάλου ηγέτη και πρ. Πρωθυπουργού δεν πρόκειται, αλλά για μία σελίδα που σκοπό έχει να στηρίξει και μόνο την υποψηφιότητα του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, που στα 42 του χρόνια, αξιώνει να γίνει Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Ιδού και οι αποδείξεις:

ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΑΠ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, Απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πιο συγκεκριμένα της Πολυτεχνικής Σχολής, “θρέμμα” του κομματικού σωλήνα του ΠΑΣΟΚ, έχοντας θητεία στα κομματικά όργανα κυρίως της Νεολαίας και μετέπειτα του Κινήματος, χωρίς καμία επαγγελματική προσωπική πορεία, έκανε την πολιτική πολύ γρήγορα την επαγγελματική του “στέγη”, γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι των υπογείων διαδρομών εντός και εκτός κόμματος!

Ο Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., στο πλαίσιο του αγώνα που κάνει να εκλεγεί στην Προεδρία του Κινήματος, χρησιμοποιεί κάθε μέσο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του, επιστρατεύοντας ακόμη και “μηχανές λάσπης” εναντίον των αντιπάλων του και κυρίως εναντίον του πρ. Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, γιού του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που προβάλλει η εν λόγο σελίδα ότι υποστηρίζει…

Ιδού και οι αποδείξεις για του λόγου το αληθές:

  

ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ;

Θα ήταν αδιανόητο έως και ανόητο, ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης να δηλώσει άγνοια για τα όσα οι στενοί του συνεργάτες κάνουν μέσω του διαδικτύου εναντίον υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά θα είχε ενδιαφέρον η επίσημη άποψή του.

Αν δηλαδή ανήκει στην πολιτική του κουλτούρα, η αναζήτηση στοιχείων που πρέπει να αποδομούν έναν συνυποψήφιο και μάλιστα τέτοιας εμβέλειας και ιστορίας…

Και αν πρεσβεύει αυτά τα πολιτικά ήθη, τη στιγμή που οι λογικές αυτές παραπέμπουν στη σήψη του ΠΑΣΟΚ και όχι στο αύριο που μπορεί να εμπνεύσει ένας νέος άνθρωπος, όπως είναι ο ίδιος ηλικιακά.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ;

Απο την άλλη πλευρά, ο νεοαφιχθής στο ΠΑΣΟΚ, πρώην Πρόεδρος του κόμματος που τον έκανε Πρωθυπουργό της χώρας και γιός του Ιδρυτή του, δεν έχει απαντήσει σε ότι του καταμαρτυρούν.

Στενοί του συνεργάτες, αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να μπει στην “κουβέντα πεζοδρομίου” και πως τον ενδιαφέρει η πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ολα όμως γίνονται κάτω απο τη φωτογραφική “σκιά” του πατέρα του, που ο Νίκος Ανδρουλάκης και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν στο διαδίκτυο και κυρίως στην ψευδεπίγραφη σελίδα με την επωνυμία “Κίνημα Υποστηρικτών Ανδρέα Παπανδρέου-Ο Μεγαλύτερος Έλληνας πολιτικός”. Μία ομάδα που στηρίζει τον ιστορικό ηγέτη, αλλά βρίζει τον γιό του…

ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΔΕΙΣ…

Τα “παιδιά της Αλλαγής”, όπως θέλει να συγκαταλέγεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, μάλλον δεν κάνουν περήφανο τον Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, που ποτέ δεν δίδαξε τη μισαλοδοξία, την έχθρα, τα υπόγεια μαχαιρώματα και τη λάσπη.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας πολιτικός ηγέτης, που πάντα μιλούσε ανοιχτά, επάνω στο τραπέζι και χωρίς ομάδες “κρούσης”!

Αντίθετα, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιδίδεται σε μία άνευ προηγούμενου και αήθη επίθεση εναντίον του πρ. πρωθυπουργού και ο ΓΑΠ, φαίνεται να ανέχεται προς το παρόν, τα όσα του καταμαρτυρούν ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέου Πρόεδρου.

Θα ήταν ενδιαφέρουσα, αν μπορούσε να υπάρξει, η άποψη του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για το κατάντημα υποψηφίων, που λοιδορούν πρόσωπα και πράγματα στο ΠΑΣΟΚ και το χρησιμοποιούν όχι για την Ελλάδα, αλλά για την πολιτική τους επιβίωση.

-Σήκω Ανδρέα να δεις, τα κακόμοιρα παιδιά της Αλλαγής… και της παρακμής!

-Σίγουρα θα ντραπείς!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου